(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК КАКО РЕДАРИ БРУТАЛНО ТУКУ НАВИЈАЧА НА ЕП У НЕМАЧКОЈ Полиција је покренула истрагу

Полиција у Франкфурту покренула је истрагу поводом снимка на коме се види да припадници обезбеђења ударају једног навијача песницама и ногама током меча између Португала и Словеније у осмини финала Европског првенства, преноси АП.
s
Фото: Youtube printscreen/ GFootball

Европска фудбалска унија (УЕФА) је данас саопштила да је "свесна инцидента који се догодио између редара и навијача на утакмици Португала и Словеније и осуђује свако насилничко понашање".

- Инцидент је сада предмет полицијске истраге. УЕФА неће даље коментарисати инцидент док се истрага не заврши - саопштено је из УЕФА.

Португал је пре два дана у Франкфурту у осмини финала ЕП после бољег извођења пенала победила Словенију укупним резултатом 3:0.

Португалски медији су јуче објавили снимак, који наводно приказује припаднике обезбеђења који задржавају две особе у бетонском тунелу који води ка терену.

- Док је једна особа окренута лицем ка земљи, група људи у прслуцима са ознаком "Стјуард" окружује другу особу уза зид и чини се да је један од њих ударио особу три пута у главу. Та особа је касније приказана како лежи на земљи, док је други припадници обезбеђења ударају песницама и ногама - навео је АП.

Свесни смо тога и већ истражујемо - наводи се на званичном налогу полиције у Франкфурту на друштвеној мрежи Икс (X).

(24седам)

EUR/RSD 117.0412
Најновије вести