heavy intensity rain
16°C
14.03.2025.
Нови Сад
eur
117.0992
usd
112.8015
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Food Talk 2019: Широк спектар војвођанске особености

05.06.2019. 11:01 11:06
Пише:
Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

НОВИ САД: Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић свечано је отворио седму стручну конференцију под називом „Фоод Талк 2019 – Food Ароунд the World” у хотелу „Шератон” у Новом Саду, посвећену светским гастрономским особеностима, трендовима, традицији и култури, те њиховом утицају на брендирање микродестинација и локалних производа.

Организатор конференције је „Цолор Медиа Communications” из Новог Сада, уз сарадњу и подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Градске управе града Новог Сада, и великог броја домаћих и међународних организација.

Војводина је својом разноликошћу, коју уноси и у интерпретацију, постала производ за себе, обликована кроз своју културу, традицију, менталитет, живот и дух, рекао је Ђоковић.

„Фоод Талк” и ове године на својим стручним трибинама и панелима окупља више од 200 учесника. На свечаном отварању присутнима су се обратили и члан Градског већа за привреду и туризам Милорад Радојевић и амбасадор Чешке Републике у Републици Србији Томаш Кухте.

Пише:
Пошаљите коментар
Food talk 2017: Храна и вино граде идентитет поднебља

Food talk 2017: Храна и вино граде идентитет поднебља

09.06.2017. 13:00 13:05