ЈА САМ ГОЛМАН ВОЈВОДИНЕ: Лазар Царевић на цени

Голман Војводине Лазар Царевић брани на нивоу који квалитет од просека раздваја.
1
Фото: ФК Војводина

Одбране у дербију са Црвеном звездом, нарочито она у интервалу надокнаде времена, када је зауставио лопту после Хванговог покушаја у дербију суперлигашког кола, употпунио је низ сјајних издања Вошиног јунака на путу ка финалу Купа Србије. Отуда не изненађује понуда са Пиринејског полуострва од милион евра за Вошиног ђетића из Будве, адресирана на адресу ФК Војводина. Није тајна да Царевићев учинак на голу Војводине месецима већ прате скаути шпанске Гранаде, некадашњег клуба Његоша Петровића.

- Сваком спортисти пријају такве информације. То је најбољи знак да сам добро радио и да је мој учинак примећен и изван Србије – вест о понуди из Шпаније за Дневник је прокоментарисао Царевић. – Искрено, мени је највећа награда када наши навијачи препознају моју спремност и намеру да увек будем максимално концентрисан на одбрану Вошиног гола. Појединости понуде за мој евентуални одлазак у Шпанију ми није познат, нити сам се око тога претерано интересовао. Ја сам голман Војводине, у Новом Саду сам прихваћен као да сам најрођенији. Мој евентуални трансфер могућ је једино уколико руководство Војводине процени да је понуда коректна и да можемо сви да будемо задовољни.

Предстојећи дерби са Партизаном у Београду, расплет у завршници суперлигашког доигравања и финале Купа Србије Лазар Царевић је навео као приоритете у збиру сопствених размишљања. Максимално посвећен колективу и резултатима Војводине овог пролећа, сваки разговор о могућностима да напусти Војводину и Нови Сад сводио је у раван клупске политике у оквирима професионалног односа и обавеза на које је беспрекорно одговарао, од доласка из Барселоне до данас.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести