ОТИМАЈУ СЕ О ИГРАЧЕ ВОЈВОДИНЕ Сад Зенит нуди 4 милиона евра за бисер Војводине, са Карађорђа рекли "Њет"

Играч Војводине Михајло Ивановић на мети је славног клуба из Санкт Петербурга.
Дневник/Ф. Бакић /Михајло Ивановић
Фото: Дневник/Ф. Бакић /Михајло Ивановић 

Спрема се "врело" лето на Карађорђу када су фудбалски трансфери у питању, јер Војводина у својим редовима има неколико "бисера" које може озбиљно да уновчи, а сигурно један од највећих је Михаило Ивановић (19), за кога је заинтересован шампион Русије - Зенит из Санкт Петербурга, незванично сазнаје Телеграф.

Већ смо писали да је на адресу клуба из "Српске Атине" стигла понуда Гранаде за голмана Лазара Царевића у износу од 1,2 милиона евра, коју су "Лале" спремне да прихвате, а како Телеграф сазнаје, то није једина понуда коју је Војводина добила ових дана.

Према сазнањима Телеграфа, славни Зенит из Санкт Петербурга, шампион Русије, понудио је четири милиона евра за супер-талентованог Михаила Ивановића.

Ипак, Војводина је одбила прву понуду и сматра да за свог бисера може да добије и више или да у уговор угради и клаузулу о процентима од наредне продаје.

Свакако, не очекује се да Зенит тек тако попусти, а како сазнајемо, Ивановић нема ништа против да каријеру настави у Русији, у једном од најлеших градова света.

Ивановић је дете Војводине, прошао је све омладинске категорије омладинске школе овог клуба, која је наставила да избацује таленте за српски фудбал, па је тако настављена традиција да Воша избацује таленте јер су кроз њихов систем прошли играчи попут Душана Тадића, Сергеја Милинковића Савића, Милоша Красића, Милана Ланета Јовановића...

Годину дана је провео у Сампдорији, али се није снашао у Италији тако млад, па се вратио у Вошу, где је ове сезоне један од најбољих играча.

Он је ове сезоне у Суперлиги одиграо 27 утакмица и постигао је осам голова.

Члан је и репрезентације Србије до 18 година, где је одиграо две утакмице и дао један гол.

(Дневник.рс/Телеграф.рс)

 
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести