light rain
20°C
19.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Неки „раде“ и из пензије! ОВИ ОЛИМПИЈЦИ ПРОДАЈУ СВОЈЕ ЕКСПЛИЦИТНЕ ФОТКЕ НА САЈТУ ЗА ОДРАСЛЕ: Овде је прави кеш (ФОТО)

01.08.2024. 16:40 16:49
Пише:
Извор: Printscreen/Instagram/jacklaugher

Неколико олимпијских спортиста одлучило је да прошири изворе прихода отварањем налога на платформи за одрасле Онлифанс, где објављују експлицитни садржај. Ова одлука је резултат жеље за додатним приходима уочи великих спортских такмичења.

Британски скакач у воду Џек Лухер (29), који се такмичи на Олимпијади у Паризу ове године, изненадио је обожаваоце открићем да користи Онлифанс за зарађивање.

Лухер наплаћује претплату од 10 долара месечно за приступ његовим експлицитним и ексклузивним објавама.

Јасно је да имам оно што људи желе и радо ћу то уновчити. Помало сам жиголо и желим да обезбедим додатни приход ако могу - изјавио је Лухер за британски Телеграф.

Додао је да су његова примања из спорта скромна, с годишњом зарадом од само 36.000 долара, упркос томе што се налази међу најбољим скакачима на свету.

Иако Лухер није открио тачан износ додатног прихода са сајта за одрасле, признао је да не објављује све што има на свом профилу. Најчешће позира у спидо гаћицама за купање, боксерицама и доњем вешу, док пратиоцима нуди прилику за вреле разговоре.

 

И његове колеге су отвориле налог

Лухер није једини спортиста који користи ову платформу. Његови колеге скакачи Нова Вилијамс (24), Данијел Гудфелоу (27) и Метју Ли (26) такође су отвориле профиле на Онлифансу, где претплатници плаћају за садржај, преноси Курир. Метју Ли, освајач златне медаље на Олимпијади, наплаћује 20 долара месечно и објашњава да на свом профилу не објављује порнографски садржај, већ користи платформу за комуникацију с обожаваоцима.

 

Такође, веслач Роби Менсон (34) придружио се овој платформи, нудећи "ексклузивни садржај који истражује границе са укусом и укључује уметничке приказе голотиње". Менсон, који се идентификује као хомосексуалац и истиче LGBTQ+ заставу на свом Инстаграм профилу, користи OnlyFans да би изразио своју уметничку страну.

Овај тренд међу спортистима показује растућу популарност платформи за одрасле као начина за додатне приходе и изражавање личних интересовања.

„Профил на Онлифансу ми је спасао живот“

Платформа за дељење експлицитног садржаја OnlyFans постала је финансијски спас за многе бивше олимпијце који су отишли у пензију, пише Вечерњи лист. Ова друштвена мрежа, позната по својој специфичној врсти садржаја, сада служи као значајан извор прихода за спортисте који су завршили своје професионалне каријере.

Британска клизачица на кратким тркама Елис Кристи, која је отишла у пензију пре три године, открила је да јој је профил на Онлифансу спасао живот.

 

Кристи, која је учествовала на три Зимске олимпијаде, признаје да је прешла пут од освајања медаља до ситуације у којој је морала да се бори за преживљавање.

Прешла сам пут од некога ко је освајао медаље до некога коме није остало апсолутно ништа и мора да се снађе у животу. Изгубила сам кућу и радила три посла у исто време... Онлифанс ме спасао да не завршим веома лоше и сада на ту платформу гледам као на нешто позитивно, изјавила је 33-годишња уметничка клизачица.

Кристи додаје да је захваљујући Онлифансу успела да остане у контакту с фановима и користи платформу за комуникацију о свом животу, спорту и фитнесу. Иако је њен садржај често провокативан, она наглашава да не дели потпуно сексуалан садржај.

Многи ме прате да виде шта има ново у мом животу, да сазнају шта ми се десило и питају ме о спорту и фитнесу. Користим га као начин да комуницирам с фановима који ме прате годинама, објашњава Кристи.

Дневник/Срећна република

Аутор:
Пошаљите коментар
МИЛИЦА ДАБОВИЋ ПРОФИТИРАЛА ОД САЈТА ЗА ОДРАСЛЕ "Планирам да купим кућу"

МИЛИЦА ДАБОВИЋ ПРОФИТИРАЛА ОД САЈТА ЗА ОДРАСЛЕ "Планирам да купим кућу"

06.06.2024. 17:34 17:39