broken clouds
16°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДИРЉИВ ОПРОШТАЈ ОД МИЛОЈЕВИЋА КСС-а, ПАРТИЗАНА, МЕГЕ, ЗВЕЗДЕ… Напустио нас је велики човек

17.01.2024. 22:20 23:05
Пише:
Извор: Screenshot/Youtube/ALESTO

БЕОГРАД: Кошаркашки савез Србије (KSS) опростио се од некадашњег репрезентативца и члана стручног штаба Дејана Милојевића, који је вечерас преминуо у 47. години од последица срчаног удара.

Милојевић је са репрезентацијом био шампион Европе 2001, а био је и члан стручног штаба селектора Игора Кокошкова.

У име КСС и своје лично име председник Савеза Предраг Даниловић је породици Дејана Милојевића упутио речи саучешћа.

„Дуго нисам могао да поверујем да су вести из Америке тачне. Иако су информације говориле једно, познавање Дејановог карактера је давало наду у чудо. Ипак, велики борац, велики човек и мој драги пријатељ није успео. Породици Милојевић желим да упутим речи саучешћа, баш као и свим људима из нашег света кошарке. Јер није постојао онај који Дејана није поштовао и волео. Напустио нас је велики кошаркаш, сјајан тренер и човек без иједне мрље! Нека му је лака земља”, истакао је Даниловић.

И капитен кошаркашке репрезентације Србије, играч Атланте, Богдан Богдановић опростио се од Милојевића.

Кошаркашки клуб Партизан на емотиван начин опростио се од некадашњег капитена Дејана Милојевића. На званичном сајту црно-белих текст о одласку Милојевића са насловом: „И највећи борци некада одлазе...“

„KK Партизан је током данашњег дана примио вест да је некадашњи играч и капитен црно-белих, легендарни Дејан Милојевић имао тежак срчани удар током вечере у Солт Лејк Ситију, где се налазио са својим НБА клубом. Касније током дана, из Америке је стигла потврда да је један од највећих бораца ког су кошаркашки терени у Србији и региону икада видели преминуо“, наводи се у тексту.


Бесплатан улаз на утакмицу Партизан - Мега, Дејану у част

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је вечерас да че улаз на утакмицу АБА лиге против Меге бити бесплатан - у част преминулог Дејана Милојевића.

Партизан и Мега састају се у понедељак у Штарк Арени од 19 сати.

Позивамо све навијаче да дођу у црним мајицама или дуксерицама, позвали су из Партизана.


У име KK Партизан речи саучешћа породици Милојевић упутио је председник црно-белих, Остоја Мијаиловић. "Веома ме је потресла вест коју сам примио о прераном одласку великог Дејана Милојевића. Био је истински борац и човек за пример. Неко на чији су се карактер угледали многи клинци који су касније постали нови кошаркашки идоли. Породици Милојевић и свим људима којима је Дејан прирастао срцу упућујем речи саучешћа“, изјавио је Мијаиловић.

Са огромном тугом смо примили вест да је наш бивши тренер, некадашњи сјајни кошаркаш, а одувек велики човек Дејан Милојевић преминуо данас у 47. години живота од последица срчаног удара, саопштено је из KK Мега.

„KK Мега овом приликом жели да изјави најдубље саучешће породици Дејана Милојевића. Деки, хвала ти на свему. Никада те нећемо заборавити. Нека му је вечна слава и хвала", поручили су из клуба.

Из табора „вечитог ривала“ опростили су се од великог кошаркашког аса.

Кошаркашки клуб Црвена звезда са великом тугом примио је вест из Сједињених Америчких Држава да је наш некадашњи златни репрезентативац, тренер у стручном штабу репрезентације Србије, велики кошаркаш, али и наш велики спортски пријатељ Дејан Милојевић преминуо од последица срчаног удара, наводи се у саопштењу црвено-белих.

„KK Црвена Звезда, сви запослени у клубу, целокупан играчки састав, стручни штаб, менаџмент клуба, бивши играчи нашег клуба који су често водили велике битке на паркету са Милојем, изражавају породици Дејана Милојевића најдубље саучешће поводом великог губитка који су доживели они лично, али и сви ми: целокупна Српска, европска и светска кошарка“, закључују из Звезде.

Аутор:
Пошаљите коментар
СРПСКА И СВЕТСКА КОШАРКА У СУЗАМА Преминуо Дејан Милојевић (1977-2024)

СРПСКА И СВЕТСКА КОШАРКА У СУЗАМА Преминуо Дејан Милојевић (1977-2024)

17.01.2024. 20:13 21:06
СВЕТСКА КОШАРКА У СУЗАМА - РЕЧИ КИДАЈУ СРЦА: Ево ко се све опростио од Милојевића

СВЕТСКА КОШАРКА У СУЗАМА - РЕЧИ КИДАЈУ СРЦА: Ево ко се све опростио од Милојевића

17.01.2024. 21:09 21:43