Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

DIRLJIV OPROŠTAJ OD MILOJEVIĆA KSS-a, PARTIZANA, MEGE, ZVEZDE… Napustio nas je veliki čovek

17.01.2024. 22:20 23:05
Piše:
Izvor: Screenshot/Youtube/ALESTO

BEOGRAD: Košarkaški savez Srbije (KSS) oprostio se od nekadašnjeg reprezentativca i člana stručnog štaba Dejana Milojevića, koji je večeras preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara.

Milojević je sa reprezentacijom bio šampion Evrope 2001, a bio je i član stručnog štaba selektora Igora Kokoškova.

U ime KSS i svoje lično ime predsednik Saveza Predrag Danilović je porodici Dejana Milojevića uputio reči saučešća.

„Dugo nisam mogao da poverujem da su vesti iz Amerike tačne. Iako su informacije govorile jedno, poznavanje Dejanovog karaktera je davalo nadu u čudo. Ipak, veliki borac, veliki čovek i moj dragi prijatelj nije uspeo. Porodici Milojević želim da uputim reči saučešća, baš kao i svim ljudima iz našeg sveta košarke. Jer nije postojao onaj koji Dejana nije poštovao i voleo. Napustio nas je veliki košarkaš, sjajan trener i čovek bez ijedne mrlje! Neka mu je laka zemlja”, istakao je Danilović.

I kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, igrač Atlante, Bogdan Bogdanović oprostio se od Milojevića.

Košarkaški klub Partizan na emotivan način oprostio se od nekadašnjeg kapitena Dejana Milojevića. Na zvaničnom sajtu crno-belih tekst o odlasku Milojevića sa naslovom: „I najveći borci nekada odlaze...“

„KK Partizan je tokom današnjeg dana primio vest da je nekadašnji igrač i kapiten crno-belih, legendarni Dejan Milojević imao težak srčani udar tokom večere u Solt Lejk Sitiju, gde se nalazio sa svojim NBA klubom. Kasnije tokom dana, iz Amerike je stigla potvrda da je jedan od najvećih boraca kog su košarkaški tereni u Srbiji i regionu ikada videli preminuo“, navodi se u tekstu.


Besplatan ulaz na utakmicu Partizan - Mega, Dejanu u čast

Košarkaški klub Partizan saopštio je večeras da če ulaz na utakmicu ABA lige protiv Mege biti besplatan - u čast preminulog Dejana Milojevića.

Partizan i Mega sastaju se u ponedeljak u Štark Areni od 19 sati.

Pozivamo sve navijače da dođu u crnim majicama ili duksericama, pozvali su iz Partizana.


U ime KK Partizan reči saučešća porodici Milojević uputio je predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović. "Veoma me je potresla vest koju sam primio o preranom odlasku velikog Dejana Milojevića. Bio je istinski borac i čovek za primer. Neko na čiji su se karakter ugledali mnogi klinci koji su kasnije postali novi košarkaški idoli. Porodici Milojević i svim ljudima kojima je Dejan prirastao srcu upućujem reči saučešća“, izjavio je Mijailović.

Sa ogromnom tugom smo primili vest da je naš bivši trener, nekadašnji sjajni košarkaš, a oduvek veliki čovek Dejan Milojević preminuo danas u 47. godini života od posledica srčanog udara, saopšteno je iz KK Mega.

„KK Mega ovom prilikom želi da izjavi najdublje saučešće porodici Dejana Milojevića. Deki, hvala ti na svemu. Nikada te nećemo zaboraviti. Neka mu je večna slava i hvala", poručili su iz kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK Mega (@bcmegabasket)

Iz tabora „večitog rivala“ oprostili su se od velikog košarkaškog asa.

Košarkaški klub Crvena zvezda sa velikom tugom primio je vest iz Sjedinjenih Američkih Država da je naš nekadašnji zlatni reprezentativac, trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije, veliki košarkaš, ali i naš veliki sportski prijatelj Dejan Milojević preminuo od posledica srčanog udara, navodi se u saopštenju crveno-belih.

„KK Crvena Zvezda, svi zaposleni u klubu, celokupan igrački sastav, stručni štab, menadžment kluba, bivši igrači našeg kluba koji su često vodili velike bitke na parketu sa Milojem, izražavaju porodici Dejana Milojevića najdublje saučešće povodom velikog gubitka koji su doživeli oni lično, ali i svi mi: celokupna Srpska, evropska i svetska košarka“, zaključuju iz Zvezde.

Autor:
Pošaljite komentar
SRPSKA I SVETSKA KOŠARKA U SUZAMA Preminuo Dejan Milojević (1977-2024)

SRPSKA I SVETSKA KOŠARKA U SUZAMA Preminuo Dejan Milojević (1977-2024)

17.01.2024. 20:13 21:06
SVETSKA KOŠARKA U SUZAMA - REČI KIDAJU SRCA: Evo ko se sve oprostio od Milojevića

SVETSKA KOŠARKA U SUZAMA - REČI KIDAJU SRCA: Evo ko se sve oprostio od Milojevića

17.01.2024. 21:09 21:43