clear sky
20°C
22.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ПРВА НОВОСАДСКА ЛИГА Дерби без одлуке

21.05.2024. 10:02 10:05
Пише:
Извор: pixabay.com

Фрушкогорац - Сириг 1:1 (1:0)

СРЕМСКА КАМЕНИЦА: Игралиште Фрушкогорца, гледалаца 250, судија: Секулић (Футог), стрелци: Туцаков у 30. за Фрушкогорац, а Бурка у 69.минуту за Сириг. Жути картони: Крповић, Радаковић, Лакић (Фрушкогорац), Војводић, Вулић, Ђанковић, Којовић, Грујић, Полић (Сириг).

ФРУШКОГОРАЦ: Ранков, Крповић, Паунић (Кувекаловић), Андрига, Малешевић, Ћурко (Пожарев), Глишић, Радаковић (Н. Попадић), Лакић, Туцаков, М. Попадић.

СИРИГ: Војводић, Наранчић, Вулић (Брежњак), Петровић, Ивановић, Солдат (Р. Којовић), Богојевић (Полић, М. Којовић) Ђанковић, Вујановић, Бурка.

Било је пуно узбуђења уз Сремској Каменици где су се Фрушкогорац и Сириг борили за другу позицији. Међутим, утакмица је завршена без победника, па ће у преостала три гола Каменићани и Сирижани одлучити који ће тим у бараж. Повели су домаћи преко Туцакова а средином другог дела Сирижани су преко Бурке успели да изједначе резултат.

М. П.

Шајкаш - ЖСК 4:0 (3:0)

КОВИЉ: Игралиште у Ади, гледалаца 200. Судија : Милојевић (Нови Сад). Стрелци : Моравац у 7. и 27. Марцикић у 14.  и Летић у 56. минуту.  Жути картони : Летић ( Шајкаш), Везилић, Јовановић, Танасић, Нинковић, Праштало ( ЖСК).

ШАЈКАШ: Керац 8, Савић 8 ( Љубојевић), Павков 8, Алемпић 8, Заов 8, Карас 8, (Милановић) Котуљач 8 , Марцикић 8 (Играчев 8), Летић 8, Николаш 8 (Маљурић), Моравац 9 (Кулпинац 8).

ЖСК: Савановић 6, Везилић 6, Бороја 6, Јовановић (Праштало 6), Танасић 6, Ђурђић 6, Нинковић 6, Грбић 6, Драгин 6, Клисара 6, Пињо 6 ( Мијатов 6).

Утакмица је била решена већ у првом полувремену када је Ранко Моравац постигао два, а Марцикић један погодак. У наставку утакмице најбољи стрелац Ковиљчана Летић ефек-

тно је савладао  Савановића , а до краја тренер Шведић пружио је шансу и резервистима.

Сл. Симић

Футог - Бачка (Б) 5:4 (1:2)

ФУТОГ: Игралиште Футога, гледалаца 50, судија: Веселиновић (Нови Сад), стрелци: Мартић у 25. Вуканац у 68. Бероња у 72. и 92. и Гемовић у 81. за Футог, а Вуканац у 9. (аутогол), Куриш у 3. 83. и 87. минуту за Бачку. Жути картони: Ардалић, Медић (Футог), Куриш (Бачка).

ФУТОГ: Иванишевић, Јазић (Гемовић), Медић, Вуканац, Сакач, Мартић, Чепић, Трифуновић (Степанов), Шапић (Стевановски), Авдалић, Бероња.

БАЧКА: Блашћанин,. Радосављевић, Марковић, Панић, Папић, Гавранић, Павлов, Трифунов, Куриш, Виши, Штрбац.

Одиграли су добру утакмице комшије и на крају Футожани су славили голом Михајла Бероња у 2. минуту надокнаде. У једном тренутку чинило се да ће Бегечани однети бод са игралишта Футога, јер је Куриш у 87. минуту изједначио резултат, али гости нису имали довољно снаге да издрже до краја.  

П. Н.

Хајдук - Бачка (Ђ) 5:4 (3:1)

ЧУРУГ: Игралиште Хајдука, гледалаца око 100. Судија: Мачкић (Каћ). Стрелци: Цветковић у 30. 40. и 75., Зец у 35. и Марковић у 81. за Хајдук. Ж. Тривуновић у 5. Ђурић у 50. Рогић у 70. и Д. Топчилов 80. минуту за Бачку.

ХАЈДУК:  Шарић, Бранчић, Сувајац, Рондовић, Марковић, Росић, Марић (Николић), Зец, Попржен, Цветковић, Максимовић.

БАЧКА: ишић, Д. Тривуновић, Нађфеј, Вујовић, Чегар, Ж. Тривуновић, Ђурић, Рогић, Дејановић, Д. Топчилов, С. Топчилов.

Чуружани трећом узастопном победом, овог пута над Ђурђевчанима полако беже из опасне зоне. У обострано отвореној игри виђено је девет голова, а сусрет је обележио троструки стрелац домаћих Аца Цветковић.               

П. Бундало

Омладинац - Петроварадин 4:1 (2:1)

СТЕПАНОВИЧЕВО: Игралиште Омладинца, гледалаца 100, судија: Јовановић (Нови Сад), стрелци: Драган Зељковић 2. у 2. Томљановић у 27. Стаменковић у 57. и Бакић у 80. за Омладинац, а Стантић у 11. минуту за Петроварадин. Жути картони: Радин. Драган Зељковић 2 (Омладинац), Карановић, Ковачевић (Петроварадин).

ОМЛАДИНАЦ: Драган Зељковић 1, Јакшић (Живојнов), Ристић, Савић, Мартиновић, Радин, Драган Зељковић 2 (Дубачкић), Томљановић (Бакић), Филиповић, Хернаус, Стаменковић (Кресоја).

ПЕТРОВАРАДИН: Мандић, Папуга (Дугоњић), Мишчевић, Варга, Карановић, Берић, Домазетовић (Гардиновачки), Стантић, Павлов (Живковић), Ковачевић, Адамек.

Наставили су фудбалери Омладинца са добрим партијама и лако дошли до победе против екипе из Петроварадина.                

М. С.

Јединство - Југовић 5:4 (2:2)

ГОСПОЂИНЦИ: Игралиште Јединства, гледалаца 100, судија: Дувњак (Нови Сад), стрелци: Димић у 17. Станчић у 44. (из пенала), Вечански у 46. и 64. и Ћирин у 59. за Јединство, а Веселиновић у 23. 71. и 76. и Илић у 36. минуту за Југовић. Жути картон: Зорић (Јединство).

ЈЕДИНСТВО: Дисић, Зорић, Клинцов, Вечански, Иконић (Станимировић), Станчић, Димић, Виторац,Ћирин, Малиновић, Гарић.

ЈУГОВИЋ: Јањин, Бајлов, Вулетић, Суботин, Срдић, Панић (Макивић), Веселиновић, Бабић, Гаврилов, Илић, Николић.

Лепа утакмица у Госпођинцима са чак девет голова. Предњачили су домаћини, али мора се похвалити центарфора Југовића Веселиновић који је постигао три поготка. 

Црвена звезда – Фрушкогорски партизан 2:1 (0:0)

НОВИ САД: Игралиште Црвене звезде на Видовданском насељу, гледалаца 100, судија: Паштар (Ветеник). стрелци: Бањац у 59. и Лучић у 74. за Црвену звезду, а Папрић у 76. минуту за Фрушкогорски партизан.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Цветиновић, Бандић, Татић, Марић, Рељић, Пановић, Мијић, Лучић, Роксандић, Амиџић (Срдановић), Бањац.

ФРУШКОГОРСКИ ПАРТИЗАН: Лалић (Стојичић), Д. Делић, Рогановић, Клинцов, В. Девић, Гаџић, Каури, Кантар (Станков), Папрић, Малиновић, Подрашчанин (Илић).

У утакмици у којој се ништа није одлучивало победили су фудбалери Црвене звезде који су у финишу сусрата били нешто агилнији.

В. О.

Аутор:
Пошаљите коментар