Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

PRVA NOVOSADSKA LIGA Derbi bez odluke

21.05.2024. 10:02 10:05
Piše:
Izvor: pixabay.com

Fruškogorac - Sirig 1:1 (1:0)

SREMSKA KAMENICA: Igralište Fruškogorca, gledalaca 250, sudija: Sekulić (Futog), strelci: Tucakov u 30. za Fruškogorac, a Burka u 69.minutu za Sirig. Žuti kartoni: Krpović, Radaković, Lakić (Fruškogorac), Vojvodić, Vulić, Đanković, Kojović, Grujić, Polić (Sirig).

FRUŠKOGORAC: Rankov, Krpović, Paunić (Kuvekalović), Andriga, Malešević, Ćurko (Požarev), Glišić, Radaković (N. Popadić), Lakić, Tucakov, M. Popadić.

SIRIG: Vojvodić, Narančić, Vulić (Brežnjak), Petrović, Ivanović, Soldat (R. Kojović), Bogojević (Polić, M. Kojović) Đanković, Vujanović, Burka.

Bilo je puno uzbuđenja uz Sremskoj Kamenici gde su se Fruškogorac i Sirig borili za drugu poziciji. Međutim, utakmica je završena bez pobednika, pa će u preostala tri gola Kamenićani i Sirižani odlučiti koji će tim u baraž. Poveli su domaći preko Tucakova a sredinom drugog dela Sirižani su preko Burke uspeli da izjednače rezultat.

M. P.

Šajkaš - ŽSK 4:0 (3:0)

KOVILJ: Igralište u Adi, gledalaca 200. Sudija : Milojević (Novi Sad). Strelci : Moravac u 7. i 27. Marcikić u 14.  i Letić u 56. minutu.  Žuti kartoni : Letić ( Šajkaš), Vezilić, Jovanović, Tanasić, Ninković, Praštalo ( ŽSK).

ŠAJKAŠ: Kerac 8, Savić 8 ( Ljubojević), Pavkov 8, Alempić 8, Zaov 8, Karas 8, (Milanović) Kotuljač 8 , Marcikić 8 (Igračev 8), Letić 8, Nikolaš 8 (Maljurić), Moravac 9 (Kulpinac 8).

ŽSK: Savanović 6, Vezilić 6, Boroja 6, Jovanović (Praštalo 6), Tanasić 6, Đurđić 6, Ninković 6, Grbić 6, Dragin 6, Klisara 6, Pinjo 6 ( Mijatov 6).

Utakmica je bila rešena već u prvom poluvremenu kada je Ranko Moravac postigao dva, a Marcikić jedan pogodak. U nastavku utakmice najbolji strelac Koviljčana Letić efek-

tno je savladao  Savanovića , a do kraja trener Švedić pružio je šansu i rezervistima.

Sl. Simić

Futog - Bačka (B) 5:4 (1:2)

FUTOG: Igralište Futoga, gledalaca 50, sudija: Veselinović (Novi Sad), strelci: Martić u 25. Vukanac u 68. Beronja u 72. i 92. i Gemović u 81. za Futog, a Vukanac u 9. (autogol), Kuriš u 3. 83. i 87. minutu za Bačku. Žuti kartoni: Ardalić, Medić (Futog), Kuriš (Bačka).

FUTOG: Ivanišević, Jazić (Gemović), Medić, Vukanac, Sakač, Martić, Čepić, Trifunović (Stepanov), Šapić (Stevanovski), Avdalić, Beronja.

BAČKA: Blašćanin,. Radosavljević, Marković, Panić, Papić, Gavranić, Pavlov, Trifunov, Kuriš, Viši, Štrbac.

Odigrali su dobru utakmice komšije i na kraju Futožani su slavili golom Mihajla Beronja u 2. minutu nadoknade. U jednom trenutku činilo se da će Begečani odneti bod sa igrališta Futoga, jer je Kuriš u 87. minutu izjednačio rezultat, ali gosti nisu imali dovoljno snage da izdrže do kraja.  

P. N.

Hajduk - Bačka (Đ) 5:4 (3:1)

ČURUG: Igralište Hajduka, gledalaca oko 100. Sudija: Mačkić (Kać). Strelci: Cvetković u 30. 40. i 75., Zec u 35. i Marković u 81. za Hajduk. Ž. Trivunović u 5. Đurić u 50. Rogić u 70. i D. Topčilov 80. minutu za Bačku.

HAJDUK:  Šarić, Brančić, Suvajac, Rondović, Marković, Rosić, Marić (Nikolić), Zec, Popržen, Cvetković, Maksimović.

BAČKA: išić, D. Trivunović, Nađfej, Vujović, Čegar, Ž. Trivunović, Đurić, Rogić, Dejanović, D. Topčilov, S. Topčilov.

Čuružani trećom uzastopnom pobedom, ovog puta nad Đurđevčanima polako beže iz opasne zone. U obostrano otvorenoj igri viđeno je devet golova, a susret je obeležio trostruki strelac domaćih Aca Cvetković.               

P. Bundalo

Omladinac - Petrovaradin 4:1 (2:1)

STEPANOVIČEVO: Igralište Omladinca, gledalaca 100, sudija: Jovanović (Novi Sad), strelci: Dragan Zeljković 2. u 2. Tomljanović u 27. Stamenković u 57. i Bakić u 80. za Omladinac, a Stantić u 11. minutu za Petrovaradin. Žuti kartoni: Radin. Dragan Zeljković 2 (Omladinac), Karanović, Kovačević (Petrovaradin).

OMLADINAC: Dragan Zeljković 1, Jakšić (Živojnov), Ristić, Savić, Martinović, Radin, Dragan Zeljković 2 (Dubačkić), Tomljanović (Bakić), Filipović, Hernaus, Stamenković (Kresoja).

PETROVARADIN: Mandić, Papuga (Dugonjić), Miščević, Varga, Karanović, Berić, Domazetović (Gardinovački), Stantić, Pavlov (Živković), Kovačević, Adamek.

Nastavili su fudbaleri Omladinca sa dobrim partijama i lako došli do pobede protiv ekipe iz Petrovaradina.                

M. S.

Jedinstvo - Jugović 5:4 (2:2)

GOSPOĐINCI: Igralište Jedinstva, gledalaca 100, sudija: Duvnjak (Novi Sad), strelci: Dimić u 17. Stančić u 44. (iz penala), Večanski u 46. i 64. i Ćirin u 59. za Jedinstvo, a Veselinović u 23. 71. i 76. i Ilić u 36. minutu za Jugović. Žuti karton: Zorić (Jedinstvo).

JEDINSTVO: Disić, Zorić, Klincov, Večanski, Ikonić (Stanimirović), Stančić, Dimić, Vitorac,Ćirin, Malinović, Garić.

JUGOVIĆ: Janjin, Bajlov, Vuletić, Subotin, Srdić, Panić (Makivić), Veselinović, Babić, Gavrilov, Ilić, Nikolić.

Lepa utakmica u Gospođincima sa čak devet golova. Prednjačili su domaćini, ali mora se pohvaliti centarfora Jugovića Veselinović koji je postigao tri pogotka. 

Crvena zvezda – Fruškogorski partizan 2:1 (0:0)

NOVI SAD: Igralište Crvene zvezde na Vidovdanskom naselju, gledalaca 100, sudija: Paštar (Vetenik). strelci: Banjac u 59. i Lučić u 74. za Crvenu zvezdu, a Paprić u 76. minutu za Fruškogorski partizan.

CRVENA ZVEZDA: Cvetinović, Bandić, Tatić, Marić, Reljić, Panović, Mijić, Lučić, Roksandić, Amidžić (Srdanović), Banjac.

FRUŠKOGORSKI PARTIZAN: Lalić (Stojičić), D. Delić, Roganović, Klincov, V. Dević, Gadžić, Kauri, Kantar (Stankov), Paprić, Malinović, Podraščanin (Ilić).

U utakmici u kojoj se ništa nije odlučivalo pobedili su fudbaleri Crvene zvezde koji su u finišu susrata bili nešto agilniji.

V. O.

Autor:
Pošaljite komentar