broken clouds
12°C
01.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0375
usd
105.0323
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

УЖИВО

(ВИДЕО) Крај утакмице: ЦРВЕНА ЗВЕЗДА покушавала, ИНТЕР показао класу и постизао голове УБЕДЉИВ ПОРАЗ ЦРВЕНО-БЕЛИХ ОД 4:0 НА МЕАЦИ

01.10.2024. 19:53 23:13
Пише:
лига шампиона
Фото: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Фудбалери Црвена звезде гостују Интеру у Милану у утакмици 2. кола новог формата Лиге шампиона.

Интер - Црвена звезда 4:0

90. мин. + 5

Крај утакмице

Утакмица у Милану је завршена, након што је главни судија продужио друго полувреме за 5 минута. На крају, домаћин Интер је славио против београдске Црвене звезде с убедљивих 4:0.

87. мин.

Илић замало непрецизан

Лука Илић је имао сјајну прилику да постигне макар почасни погодак за Звезду. Шутирао је из одличне позиције, али лопта одлази мало поред стативе голмана Зомера.

81. мин.

ГОЛ! 4:0 за Интер, Тареми са беле тачке постиже

Пенал за Интер није пропустио да искористи Тареми, довевши свој тим до за Звезду сада већ несумњиво недостижних 4:0.

71. мин.

ГОЛ! Интер води 3:0, стрелац Мартинез

Нови кикс одбране Звезде,Интер је опет вешто искористио. Погрешио је СпајићТареми је украо лопту, а Мартинез рутински погодио небрањени део мреже.

69. мин.

Трострука измена у тиму Црвене Звезде

Звездин тренер Милојевић је одједном направио троструку измену, у покушају да освежи екипу и стигне велику предност противника.

У игри су Радоњић, Дуарте и Илић, уместо Силаса, Шерифа и Максимовића.

62. мин.

Нова велика прилика за Интер

Интер је само пар минута касније имао прилику да матира противника трећим голом. Шутирао је поново Арнаутовић, али је Глазер сјајно одбранио његов ударац.

59. мин.

ГОЛ! Интер води 2:0, стрелац Арнаутовић

Звезда је имала пар минута иницијативе и притискала домаћина, али усред тога до гола долази Интер! Арнаутовић  је одлично искористио нови кикс Звездине одбране и довео домаће у предност од 2:0.

52. мин.

Шутирао Крунић

Покушао је Крунић након брзо контре Силаса,  али ни он није био прецизан.

49. мин.

Звезда тражила пенал – ништа од тога

Шут Олајинке је након гужве у шеснаестерцу изблокиран, а играчи Звезде су тражили пенал, сматрајући да је неко од играча Интера играо руком. Судија је само одмахнуо главом.

48. мин.

Други жути картон

Де Фрај је добио жути картон након што јеударио Шерифа у лице.

46. мин.

Утакмица је настављена

Почело је друго полувреме на стадиону Ђузепе Меаца.

лига шампиона
Фото: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno
45. мин. + 2

Полувреме на Меаци

Главни судија је за 2 минута продужио прво полувреме, које је завршено предношћу домаћина 1:0.

41. мин.

Велика прилика за Силаса и изједначење

Силаса је сјајно  упослио Олајинка, а овај је са три метра успео да погоди Зомера уместо гол.

39. мин.

Михтаријан промашио зицер

Михтаријан je пропустио шансу утакмице, буквално чист зицер, након велике грешке Уроша Спајића у опасној зони.

33. мин.

Зјелински шутираo поред гола

Опробао је шут и Пољак Зјелински, пуцавши са ивице шеснаестерца, али, срећом, шут је био непрецизан.

28. мин.

Максимовић поново у шанси

Максимовића је упослио Елшник и уследио је добар ударац, али опет само поред гола.

26. мин.

Повредио се Вања Дркушић

 Срећом, није било речи о озбиљнијој повреди и Словенац се брзо вратио у игру.

22. мин.

Михтаријан пропустио велику шансу

Велику прилику за Интер имао је Михтаријам, али је сјајно интервенисао Омри Глазер.

18. мин.

Звезда напада, али...

Црвено-бели покушавају да нападну. Прилику за Звезду имао је млади Максимовић, али је шутирао замало поред гола Хандановића. 

 

14. мин.

Први жути картон

Први којег је у своју свеску уписао немачки судија Феликс Цвајер био је првотимац Интера Михтаријен, доделивши му први жути картон на утакмици.

10. мин.

ГОЛ! Интер води 1:0, стрелац Чалханоглу

Фантастичан погодак постигао је турски интернационалац Чалханоглу из слободног ударца! Лопта се од стативе одбила у мрежу поред немоћног Глазера.

7. мин.

Почетна иницијатива Звезде

Црвено бели имају иницијативу у уводним минутима меча и притискају Интер. Добру прилику је имао Силас, али је лоше шутирао.

3. мин.

Звезди поништен гол

Арнаутовић је већ у 3. минуту постигао водећи гол за црвену звезду, али је погодак одмах поништен због офсајда.

 

Звезда је у првом колу поражена од Бенфике на Маракани са 1:2. док је Интер одиграо 0:0 са Манчестер ситијем на гостовању. 

Утакмица се игра на стадиону "Ђузепе Меаца" у 21 час.

лига шампиона
Фото: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Навијачи Звезде, упркос забрани, на стадиону

Неколико десетина навијача Црвене звезде, упркос забрани италијанске полиције, налази се на трибинама стадиона Сан Сиро и гледаће утакмицу против Интера.

На јужној трибини уочи меча навијачи, који су успели да избегну забрану, окачили су и транспарент "Црвена звезда - Бари 1991", који је истина брзо склоњен.

Звездаши су током дана покушавали да пронађу "рупу у обезбеђењу" и очигледно успели, посебно што су многи стигли из околних земаља и имају пасоше који нису српски.

 

 

Звездини првотимци у новим дресовима!

 

 

Друго коло лигашке фазе Лиге шампиона

 

Омладинци Црвене звезде поражени од Интера резултатом 4:0

Изабраници Ненада Милијаша су показали да се нису уплашили изазова, те су у уводним минутима били приметно бољи противник на терену. Изашли су веома високо, са задњом линијом на половини противника, па су у неколико наврата одузимали лопту противнику пред њиховим голом. Углавном су наши омладинци комбиновали по боковима, преко Ђурића и Стојковића. Прву праву прилику за ударац је имао Јовановић, који је покушао са 20 метара, али је био изблокиран, те су црвено-бели стигли до другог ударца из угла на мечу. Потом је, после уводних 10 минута утакмице, уследио период игре, када се наш тим бранио у средњем блоку, те је мудро чекао на грешку противника. Поново се Јовановић нашао у прилици за шут, пошто је комплетирао леп дупли пас са Сремчевићем, али је и овог пута био изблокиран. 

Интер је повео у 23. минуту утакмице, а стрелац је био Топаловић. Желели су пулени Ненада Милијаша да што пре дођу до изједначујућег поготка, те су настојали да преузму теренску иницијативу. Покушали су да изађу још агресивније, те да повећају грешке противника, и самим тим максимално смање посед лопте италијанске екипе. Због повећане агресивности нашег тима, те нешто више линије стајања нашег тима, остајало је више простора за контре Интера. Ту је на сцену ступио суперталентовани Драшкић, који је у неколико наврата спречио нашег противника да повећа предност, али је ипак капитулирао још два пута до краја првог полувремена. Коки је погодио у 35, а Де Пиери у 40. минуту.  

Изашли су црвено-бели у другом полувремену, као и у првом, веома су били агресивини, те нису желели да се предају. Милијаш је променио формацију, па је заиграо са четири играча у одбрани. Шљивић је упутио први ударац у другом полувремену, тачније, у 50. минуту меча, али је био изблокиран. Јовановићу се исплатила упорност у 54. минуту, те је након извршеног притиска украо лопту десном беку Интера, а затим у шутирао, а његов покушај је отишао преко гола. 

Домаћин из Италије је стигао и до четвртог поготка на мечу, а стрелац је био Москони у 61. минуту. Велику прилику је у 70. минуту имао Сремчевић, али је његов ударац завршио поред гола домаћина. Нису се предавали наши фудбалери, те су и поред великог заостатка настављали да нападају и стварају прилике. Шансе су имали и Шљивић и Ранковић, али је резултат остао 4:0.

Извор:
Dnevnik.rs
Аутор:
Пошаљите коментар