„НЕМАМ НИ НАЈМАЊУ СУМЊУ У ПОБЕДУ 2. ЈУНА” Милош Вучевић послао поруку грађанима зашто је важно да гласају за листу коју предводи Александарм Вучић

Председник Српске напредне странке и српски премијер Милош Вучевић нема ни најмању сумњу у то да ће на локалним изборима у Србији, вољом народа, изборна листа коју предводи Александар Вучић однети победу 2. јуна.
milos vucevic Ministarstvo
Фото: Ministarstvo odbrane

„Тог датума грађани ће моћи да гласају за јединствену прилику за просперитет и будућност. Победа коалиција окупљене око СНС биће ветар у леђа и снажна порука и подршка председнику Србије Александра Вучићу у његовој даљој борби за виталне националне интересе”, рекао је за „Дневник” Вучевић.

Он је нагласио да је њихова листа је надстраначка, предвођена председником Републике.

„У многим општинама и градовима излази са јасним циљем и програмом за будућност. Прва на листи у Новом Саду је професорка др Весна Туркулов, у чије пожртвовање су многи наши грађани имали прилике да се увере током пандемије корона вируса. Спасила је много живота, то је једна бриљантна каријера лекара, професора, са огромним људским квалитетима”, истакао је Вучевић.

Он је напоменуо да грађани морају да знају да СНС на изборе гледа као на прилику да настави путем којим су кренули „и да покажемо да смо марљиви, вредни и одговорни“. „Нама победа није циљ сама по себи, него само предуслов да даље радимо на побољшању квалитета живота наших грађана. Грађани 2. јуна одлучују о својим градовима и општинама, а ми смо ту да им понудимо стабилност, сигурност и напредак. Као што је рекао председник Вучић на митингу у Новом Саду, наша листа је Реал Мадрид у односу на све остале“, закључио је Милош Вучевић.

С. Ковач

EUR/RSD 117.0412
Најновије вести