Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Предавање о добрим и лошим мастима и шећерима у Еу Инфо-поинту

17.10.2018. 09:14 09:17
Пише:
Фото: pixabay.com

Дискусија поводом Светског дана хране на тему „Добар, лош, зао – ко је ко међу мастима и шећерима” биће одржана у среду од 11 до 13 часова у новосадском ЕУ инфо-поинту, Булевар Михајла Пупина 17.

Предавачи ће говорити о томе како препознати и разликовати добре и лоше масти и шећере у намирницама, како читати декларације на производима и разумевати њихово значење.

У дискусији учествују др Анамарија Мандић с новосадског Научног института за прехрамбене технологије, нутриционисткиња Жељка Шош и представница Асоцијације потрошача Србије Лела Тасић. Организација за храну и пољопривреду Уједињених нација ФАО прогласила је 1945. године 16. октобар Светским даном хране. Ове године тема је смањење броја гладних у свету. Улаз је бесплатан.      

Н. Н.

Пише:
Пошаљите коментар