clear sky
-2°C
18.01.2025.
Нови Сад
eur
117.0991
usd
113.7658
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

САВРШЕНЕ БЕЧКЕ ШНИЦЛЕ ПРАВЕ СЕ САМО ОВАКО Тајна смесе за поховање је у САМО ЈЕДНОМ САСТОЈКУ

17.01.2025. 20:56 21:14
Пише:
šnicla
Фото: Pixabay

Поховано месо воли већина људи, јер је специфичног укуса. Међутим, некада се због брашна и презли направи велики неред, а и смеса за поховање не испадне увек онако како сте желели. Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава.

Да бисте постигли савршено тесто, морате нечега да се одрекнете – а то је пиво!

Састојци:
3 јајета
5 кашика брашна
1 кашика презли
1/2 кашичице соли
200 мл пива

Припрема:
Јаја умутите, па у њих додајте пиво, умутите. Посебно помешајте брашно, со и презле па их просејте у влажну смесу, мутећи метлицом да не буде грудвица. Месо лагано осушите папирним убрусом, па уваљајте у ову смесу, и пеците на средњој ватри. Ако је потребно, још једном га уваљајте у презле.
 

Пише:
Пошаљите коментар
ИСКУСНИ КУВАРИ УМЕСТО ПРЕЗЛЕ КОРИСТЕ ОВУ НАМИРНИЦУ ЗА ПОХОВАЊЕ Даје ненадмашив укус и мекоћу
презле

ИСКУСНИ КУВАРИ УМЕСТО ПРЕЗЛЕ КОРИСТЕ ОВУ НАМИРНИЦУ ЗА ПОХОВАЊЕ Даје ненадмашив укус и мекоћу

14.01.2025. 17:02 17:36
БАКИН БРЗИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПАПРИКЕ Полудећете за њим, гарантујемо
Ilustracija

БАКИН БРЗИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПАПРИКЕ Полудећете за њим, гарантујемо

18.10.2024. 15:40 15:54
УКУСАН ОБРОК ОЧАС ПОСЛА КОЈЕМ НЕЋЕТЕ ОДОЛЕТИ! Откривамо вам рецепт за поховани ролат од млевеног меса

УКУСАН ОБРОК ОЧАС ПОСЛА КОЈЕМ НЕЋЕТЕ ОДОЛЕТИ! Откривамо вам рецепт за поховани ролат од млевеног меса

03.03.2024. 13:20 15:05