САВРШЕНЕ БЕЧКЕ ШНИЦЛЕ ПРАВЕ СЕ САМО ОВАКО Тајна смесе за поховање је у САМО ЈЕДНОМ САСТОЈКУ
17.01.2025.
20:56
21:14
Коментари (0)
Поховано месо воли већина људи, јер је специфичног укуса. Међутим, некада се због брашна и презли направи велики неред, а и смеса за поховање не испадне увек онако како сте желели. Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава.
Да бисте постигли савршено тесто, морате нечега да се одрекнете – а то је пиво!
Састојци:
3 јајета
5 кашика брашна
1 кашика презли
1/2 кашичице соли
200 мл пива
Припрема:
Јаја умутите, па у њих додајте пиво, умутите. Посебно помешајте брашно, со и презле па их просејте у влажну смесу, мутећи метлицом да не буде грудвица. Месо лагано осушите папирним убрусом, па уваљајте у ову смесу, и пеците на средњој ватри. Ако је потребно, још једном га уваљајте у презле.