light snow
0°C
18.01.2025.
Нови Сад
eur
117.0991
usd
113.7658
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ОТКРИВЕНА ТАЈНА ИСХРАНЕ ЛЕПЕ БРЕНЕ! Због оног што једе може у 64. да уради колут напред, назад и шпагу

06.12.2024. 15:45 15:53
Пише:
Извор:
(Еспресо/блиц/Пренела ПВ)
s
Фото: youtube prinstcrin/ K1 Televizija

Лепа Брена је пример да је могуће остварити жељену тежину.

Оно што ју је покренуло да ослаби био је коментар једног конобара са почетка њене каријере, који јој је рекао: "Мислио сам да ће доћи певачица, кад оно дошла трафостаница!" Такав коментар је повредио певачицу, али и мотивисао на промену. Како је брзо схватила да се нешто догађа са њеним телом, одлучила је исто довести у савршено стање.

"Ујутру сам обично јела једно или два јајета. Гледала сам да то буду органска јаја. За ручак је обично била некаква посна супа без масноће и резанаца. У ствари то је била вода у којој се само барило поврће, а не кувало до бесвести, па да не добијете нити један витамин из целе приче. Ту је обавезно било и неко месо, које је било на грилу или је било кувано. За вечеру је то био комад рибе или меса, уз салату - испричала је Брена своју дијету, док је познато да од почетка каријере па до данас није вратила некадашњу линију, којом није била задовољна.

Дан 1

Доручак: Мусли од овсаних пахуљица, бадема и свежег воћа

Ручак: Риба са роштиља и поврће на пари.

Вечера: Потаж, супа или велики тањир са младим сиром.

Дан 2

Доручак: Салата и 2 кувана јајета.

За салату је потребно: 1 шоља купуса, ½ шоље шаргарепе, ½ шоље цвекле, 1 супена кашика уља.

Припрема салате: након што промашате састојке, прелијте их уљем.

Ручак: тањир потажа од поврћа, 200 г гриловане рибе, свежа салата од поврћа, по избору.

Вечера: Салата.

Потребно је: 1 шаргарепа, 1 краставац, 1 шоља црвеног купуса, ½ празилука, 1 шоља зелене салате, руколе, младог спанаћа, 1,5 кашика уља, ½ кашике лимуновог сока, 150 г гриловане пилетине/ конзерва туњевине, шоља јогурта.

Припрема: Након што састојке исечете до жељене дебљине, измиксајте их и уживајте у здравом залогају.

Дан 3

Доручак: Омлет са броколијем и сиром.

Ручак: тањир потажа од поврћа, 150 г грилованог бифтека, свежа салата од поврћа.

Вечера: Медитеранска салата од туњевине.

Потребно је: ¼ зелене салате, 100 г парадајза, ¼ црвеног лука, ½ краставца, ½ зелене паприке, 20 г фета сира, 20 г маслина, ½ кашике оригана, ½ конзерве туњевине у маслиновом уљу, 15 мл сирћета/лимуновог сока, ½ супене кашике уља, 200 мл јогурта.

Припрема: Промешати туњевину, зелену салату, парадајз, црвени лук, краставац и паприку. Додати сир и маслине и јогурт. Додатно промешати, ставити сир, маслине и прелити сирћетом или лимуновим соком.

Дан 4

Доручак: Омлет и салата.

Ручак: Тањир потажа, 200 г грилованог белог меса, свежа салата од поврћа.

Вечера: Цезар салата.

Дан 5

Доручак: Мафини са паприком, печуркама и јајима.

Ручак: Тањир потажа од поврћа, 200 г гриловане рибе, свежа салата од поврћа.

Вечера: Сезонска витаминска салата са коцкицама меса

 

Извор:
(Еспресо/блиц/Пренела ПВ)
Пише:
Пошаљите коментар