light rain
24°C
27.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0955
usd
104.8397
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЈЕДАН СНИМАК ЈЕ СВЕ ОТКРИО...

ДА ЛИ СЕ КЕЈТ МИДЛТОН И ПРИНЦ ВИЛИЈАМ СТВАРНО РАЗВОДЕ? Испливале све информације из приватног живота, БРИТАНИЈА НА НОГАМА

27.09.2024. 17:34 17:40
Пише:
кејт и вилијам
Фото: Youtube Printscreen

ДА ЛИ СЕ КЕЈТ МИДЛТОН И ПРИНЦ ВИЛИЈАМ СТВАРНО РАЗВОДЕ? Испливале све информације из приватног живота, БРИТАНИЈА НА НОГАМА

Након тешког периода болести војвоткиње уследили још већи проблема, нема мира у краљевској породици.

Да ли ће брак Кејт и Вилијама бити нежељена реприза оног мучног и за јавност одржаваног који су имали његови родитељи Чарлс и Дајана? Да ли се неверство преноси крвљу са оца на сина, а породична идила одржава због државних функција, док један од актера не пукне под притиском?

 Забрињавујући изглед принца од Велса, губитак чак 15 килограма, несрећа која му се чита у очима, фотографије на којима са мушкарцима размењује пожудне погледе, али и непрестане гласине о неверству са маркизом Роуз Ханбери, скупа су, чини се, код Кејт прелиле чашу.

Према извештавању "The Hollywood Репортер-а", анонимни инсајдер открио је да Кејт Мидлтон гори у бесу и гуши се у агонији, оптерећена размишљањима о разводу, која су је морила још у јануару пре да сазна за своју болест.

кејт и вилијам
Фото: Youtube Printscreen

Ипак, како јој је здравствено стање било угрожено, наредну половину године посветила се искључиво третманима и терапијама, уверавајући себе да ће бити здрава, а све време штитећи своју децу од потешкоћа које су их притисле како унутар породичног дома који се, очигледно, рушио, тако и од стране јавности која је незајажљиво тражила одговоре у вези са њеним здрављем, а успут шпекулисала и теоретисала о сваком њиховом потезу - који су, руку на срце, често били скандалозни у покушајима варања људи лажним видео и фото записима.

Ипак, потреба да оконча фарсу у којој дуже време живи, како пише портал "Гео.тв", није утихнила у њој, већ је стављена на друго место приоритета у новонасталим околностима. Сада, када се принцеза од Велса осећа много боље, решена да је поново добро размотри одлуку о разводу.

"Кејт је била захвална Вилијаму на подршци у најтежим тренуцима и све што се дешавало међу њима оставила је по страни. Међутим, у овом тренутку одлучила је да се бави свим проблемима у браку које су имали и пре њене дијагнозе, посебно онима који се тичу његових афера, које је прогањају. Осећај да треба да се растану није ишчезао", рекао је извор за поменути портал.

Исти инсајдер из Бакингемске палате додао је да је "принцу Вилијаму тешко и што Кејт мора да виђа с времена на време и да му је због свега врло непријатно", што су закључили и многи корисници друштвене мреже X на основу једног кадра из видео снимка у ком принцеза од Велса саопштава да је завршила са хемиотерапијама.

кејт и вилијам
Фото: Youtube Printscreen

"Свака жена би била ужаснута да чује приче о таквим аферама"

Британски престолонаследник на поменутом запису, наиме, седи поред своје законите супруге видно усиљеног полуосмеха, телом дистанциран од ње, док Кејт покушава да га загрли. И опет, чак је и "Дејли мејл" писао да је све то фила монтриана представа за јавност да би се скренула пажња са њихових проблема из брачне собе, који су почели да излазе међу људе све више и више.

"Приче о неверству и издаји, чак и да се испоставе као делимично лажне, на крају начиниле су велику штету. Свака жена би била ужаснута да чује гласине које се понављају изнова и изнова. За Кејт је било посебно болно јер су поново плануле баш када јој је дијагностикован рак, кад су већ сви нагађали да су се она и Вилијам растали - чак је и Стивен Колберт причао о томе", закључио је он за "The Hollywood Репортер".

Иначе, принц Вилијам није био уплетен само у неверничке трачеве са Роуз Ханбери, маркизом од Чолмонделија, већ и са једним мушкарцем - Џејсоном Кнауфом, некадашњим извршним директором њихове фоданције, као и бившим секретаром за односе са јавношћу Хари и Меган.

кејт и вилијам
Фото: Youtube Printscreen

Због Вилијамове 'десне руке' Кејт поставила ултиматум: "Он или ја"

Међутим, у наводним геј аферама принца од Велса он није једини актер. Након што је командант Роб Диксон, најближи Вилијамов сарадник и његова десна рука, одлучио да се врати у Краљевску морнарицу након четири године службе престолонаследнику, а узевши у обзир њихову блискост и слободно време које су волели да проводе заједно, покавила се и нова теорија, која каже да је Кејт супругу поставила ултиматум: "Он или ја".

Извор за "Дејли Мејл" је раније навео како је поручник Диксон одувек био 'samouveren' члан краљевског дома, као и да су се "он и Вилијам заиста добро разумели и радили заједно и то не само зато што су обојица била луда за хеликоптерима", јасно инсинуирајући на постојање нечег већег од пријатељства. Заједничко појављивање на утакмици између Енглеске и Швајцарске на Европском првенству додатно је подгрејало сумње у врсту њиховог односа.

До сада нико није демантовао ниједну гласину, али није је ни потврдуо, што само проширује простор за разгранавање сваке сумње, сваке информације и све дојаве инсајдера блиских породици. Ипак, јасно је да се нешто сигурно дешава и да у браку не цветају руже, како Вилијам и Кејт желе да представе.

Србија Данас

Извор:
Sd.rs
Аутор:
Пошаљите коментар
(ФОТО) ПУКЛА БРУКА! Наследник енглеске круне ухваћен у геј ресторану- Принц Вилијам вечерао са познатим мушкарцем
Принц

(ФОТО) ПУКЛА БРУКА! Наследник енглеске круне ухваћен у геј ресторану- Принц Вилијам вечерао са познатим мушкарцем

19.09.2024. 09:20 18:40
КЕЈТ МИДЛТОН ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ НАКОН ШТО ЈЕ ЗАВРШИЛА ХЕМОТЕРАПИЈУ Ево где се појавила
кејт

КЕЈТ МИДЛТОН ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ НАКОН ШТО ЈЕ ЗАВРШИЛА ХЕМОТЕРАПИЈУ Ево где се појавила

22.09.2024. 18:52 18:58
ПРИНЦ ХАРИ РАЗБЕСНЕО АМЕРИКАНЦЕ Лагао да није узимао дрогу на пријави за визу
Youtube Screenshot_Reuters

ПРИНЦ ХАРИ РАЗБЕСНЕО АМЕРИКАНЦЕ Лагао да није узимао дрогу на пријави за визу

24.09.2024. 14:48 14:53