clear sky
32°C
27.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0955
usd
104.8397
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

КОЈА КАФА СА СЛИКЕ ВАМ ЈЕ НАЈПРИВЛАЧНИЈА? Одговор открива много о вама

27.09.2024. 10:47 13:23
Пише:
kafa
Фото: Pixabay.com

Већина људи свој дан започиње овим чаробним, окрепљујућим напитком. Заправо, она није више обични напитак, она је много више од тога, она постаје наш ритуал…

Уколико није ‘кафа с ногу’ онда имамо прилику уз овај топли напитак планирамо свој дан, како ћемо обављати своје дужности али, обично се ту нађе и  план за још једну кафу у подневном термину када је потребно мало предахнути и ‘напунити батерије’ за даље активности.

Али, јесте ли знали да управо тај чаробни напитак има везе са нашом личношћу, доста тога говори о нама посебно врста кафе коју пијемо.

 Коју ви кафу волите, црну, белу, espresso?

Пронађите је на списку и сазнајте шта то открива о вама.

Espresso чисти

Ако пијете espresso, ви сте рођени вођа. Радите врло напорно, а такође играте врло жестоко. Ваш тип личности чини вас особом која зна како да одради посао. Ваша природна марљивост инспиративна је другима, на послу и у друштвеном животу.

Очито, као особа која пије espresso, уживате у укусу кафе и волите да су ствари јасне и директне. Ваша јутарња доза espressa је оно што вас покреће и држи на челу чопора сваки дан!

Дупли espresso чисти

Ако пијете дупли espresso, ви верујете у логику. Изузетно сте практична особа и нисте подложни хировима као неки своји пријатељи. Као и особе које пију обични espresso, ви сте врло марљива особа. Међутим, радите пуно боље са јасним, концизним смјером од осталих. Дајете најбоље од себе на послу када вам ваш шеф каже тачно што жели.

Пошто волите двоструку дозу espressa, вама је потребан додатни подстицај кофеина да вас држи током дана. Ваш јутарњи напитак помаже вам да се усредсредите и одрадите свој дан по савршено логичком редоследу!

Фото: pixabay.com

Кафа с млеком (било које врсте, велика, мала, топло, хладно…)

Ако пијете кафу с млеком, можда имате проблема с доношењем одлука. Опуштене сте природе и као резултат, нисте забринути због претераног анализирања сваке одлуке. У ствари, ваша природа је таква да доста размишљате и преферирате да ваша машта размотри све опције на лежеран начин.

Пошто пијете кафу с млеком, ви волите удобност. Ваша јутарња кафа с млеком само је једна од оних малих удобности

Cappuccino

Ако пијете cappuccino, ви сте врло софистицирана индивидуа. Ваш осећај за стил је врло углађен. За разлику од неких својих пријатеља, нисте тип особе која воли грубе шале. Ви више волите да су ствари мало отменије. Такође, имате врло креативан ум и ваш друштвена природа чини вас врло добрим пријатељем.

Cappuccino је једно од отменијих пића, тако да открива колико сте софистицирани (или то желите да будете). Ваш јутарњи cappuccino одређује стилско и креативно расположење дана!

Ледена кафа

Ако пијете ледену кафу, ви сте врло упоран човек. Имате проактиван став и немате времена за ситничавости или драме. Врло сте сигурни у изражавању свог мишљења и мислите о себи као о трендсетеру.

Као неко ко је привучен леденим напитком у свако доба године, на вас не утиче вријеме као и на остале људе. Имате много више контроле над својим емоцијама, а волите и да се кочоперите низ улицу са својим леденим напитком у руци!

Фото: pixabay.com

Обична црна кафа без млека (инстант, турска или из апарата)

Ако пијете црну кафу, ви водите минималистички стил живота. Није вам потребна упечатљива одећа или шарени, гломазни накит. Ви више волите директан приступ у моди и у животу. Мирни сте иако понекад можете бити склони променама расположења. Због ваше једноставне природе имате широки круг пријатеља.

Ваша минималистичка наруџба савршено одговара вашој минималистичкој особности, а с црном кафом у руци спремни сте да започнете дан без хаоса или глупости!

Кафа са шлагом или павлаком (било које врсте, може бити и с млеком)

Ако пијете кафу са шлагом, имате помало двоструку личност. С једне стране ви сте организовани и систематични, а с друге стране сте опуштени и мало неуредни. Сваки дан покушавате да постигнете савршену равнотежу између логичких и креативних страна мозга.

Ваша минималистичка страна ужива у укусу кафе док ваша спонтана страна воли слатки укус шећера. Уз вашу кафу с павлаком и шећером у руци, спремни сте за забаван и продуктиван дан!

Извор:
Крстарица
Аутор:
Пошаљите коментар
НОВИ ПРАВИЛНИК О МАКСИМАЛНОЈ КОНЦЕНТРАЦИЈИ ОДРЕЂЕНИХ КОНТАМИНЕНАТА У ХРАНИ Чипс, помфрит, пециво и кафа биће под пуном контролом НАПОКОН НАС НЕЋЕ МУЧИТИ СИТНА СЛОВА

Здравије ћемо се хранити

Контрола

НОВИ ПРАВИЛНИК О МАКСИМАЛНОЈ КОНЦЕНТРАЦИЈИ ОДРЕЂЕНИХ КОНТАМИНЕНАТА У ХРАНИ Чипс, помфрит, пециво и кафа биће под пуном контролом НАПОКОН НАС НЕЋЕ МУЧИТИ СИТНА СЛОВА

19.09.2024. 10:23 13:12
ЈУТАРЊА КАФА МОЖЕ БИТИ КЉУЧ У МРШАВЉЕЊУ Ево шта треба да радите

ЈУТАРЊА КАФА МОЖЕ БИТИ КЉУЧ У МРШАВЉЕЊУ Ево шта треба да радите

25.09.2024. 08:36 09:48
ЗНАТЕ ЛИ ЗАШТО У КАФИЋИМА УЗ КАФУ СЛУЖЕ ЧАШУ ВОДЕ Ако мислите да је вода за пиће, грдно се варате (ФОТО)
кафа и вода

ЗНАТЕ ЛИ ЗАШТО У КАФИЋИМА УЗ КАФУ СЛУЖЕ ЧАШУ ВОДЕ Ако мислите да је вода за пиће, грдно се варате (ФОТО)

18.09.2024. 13:03 13:42
АКО КОРИСТИТЕ ОВЕ ЛЕКОВЕ НЕ СМЕТЕ ПИТИ КАФУ Погледајте списак 12 медикамената
Кафа

АКО КОРИСТИТЕ ОВЕ ЛЕКОВЕ НЕ СМЕТЕ ПИТИ КАФУ Погледајте списак 12 медикамената

Кафа је за већину људи кључни део јутарње рутине.
18.09.2024. 09:50 10:17