Готове за мање од пола сата ОВАКО ГРЦИ ПУНЕ ПАПРИКЕ Неодољиво су СОЧНЕ и толико УКУСНЕ да ретко ко може да им одоли
27.07.2024.
22:27
22:36
Коментари (0)
Осетите мирис Медитерана на вашој трпези уз савршен спој традиције и грчке кухиње.
Пуњеним паприкама по рецепту Грка ретко ко може да одоли. Зато обавезно испробајте ово сочно јело, које је идеално за летњи период, а јако укусно!
Састојци:
6 паприка бабура
360 г туњевине
250 мл грчког јогурта
кашика сенфа
1 млади лук
сок од пола лимуна
80 г кикирикија
со и бибер
50 г качкаваља
Припрема:
Узмите паприке, преполовите их, ставите у плех и пеците у рерни на 220 степени око 20 минута.
За то време направите надев. Помешајте туњевину, грчки јогурт, сенф, млади лук, сок од лимуна и кикирики. Посолите и побиберите. Надевајте паприке, на крају додајте рендани качкаваљ, и запеците још 5 минута на 220 степени.
Дневник/Стил