clear sky
7°C
22.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ОВО СУ ВОЈВОЂАНСКИ ФРАЈЕРИ КОЈИ ОДУЗИМАЈУ ДАХ! (ФОТО, ВИДЕО) Важе за најлепше мушкарце панонске равнице, а ОД ЊИХОВИХ МИШИЋА ЗАБОЛЕЋЕ ВАС ГЛАВА!

26.06.2024. 13:08 13:38
Пише:
Извор: Instagram/Printscreen, монтажа

Осим лепих девојака, Војводина је пуна и прелепих мушкараца који увек привлаче пажњу публике где год да се појаве.

Војвођани су то одувек чинили својим неодољивим шармом, али и маркантним изгледом.

Осим сјајног изгледа, и згодне фигуре, њихов изглед истиче се и стилом облачења, а њихова харизма осваја срца многих девојака.

Доносимо вам листу неких од најзгоднијих мушкараца панонске равнице, који маме уздахе 

Душан Домовић-Булут

Репрезентативац Србије у 3х3, Душан Домовић-Булут, осим што осваја многобројне медаље, његов изглед осваја и женска срца. Он је наступао за Србију на Олимпијским играма у Токију 2020. године, а које су се одржале 2021. због пандемије вируса корона, када је први пут 3х3 уврштен у олимпијски програм. Он је рођен 23. октобра 1985. године у Новом Саду.

 

Михаил Дудаш

Још један Новосађанин мами уздахе својом појавом, а то је управо спортиста Михаил Дудаш. Као талентовани атлетичар, Михаило је 2011. године оборио државни рекорд стар 21 годину, којег је, од тада, више пута и поправљао. Осим тога, био је проглашен за најбољег младог атлетичара Балкана, али и за најбољег атлетичара Србије. Рођен је 1. новембра 1989. године, а ожењен је глумицом Анђелом Јовановић.

 

Срђан Тимаров

Глумац Срђан Тимаров рођен је у Београду, 7. августа 1976. године, а глуму је завршио на Академији у Новом Саду, у класи професора Радета Марковића. Све до преласка у Југословенско драмско позориште у Београду, био је члан ансамбла у Српском народном позоришту у Новом Саду.

 

Милош Ћук

Ватерполиста Милош Ћук рођен је, такође, у Новом Саду, а игра позицију левог крила за Раднички Крагујевац. Са репрезентацијом Србије је, на Олимпијским играма у Рију 2016. године, освојио златну медаљу. Оженио се Јованом Давидовић 2017. године, а касније, те исте године, добили су сина Михајла. Рођен је 21. децембра 1990. године.

 

Слободан Стефановић

Глумац Слободан Стефановић рођен је 21. августа 1977. године, у Новом Саду, а своју каријеру започео је у Српском народном позоришту. Доказао се и као телевизијски и као филмски глумац.  Течно говори енглески и немачки језик, а познат је и као фуд-блогер. Последњих година привукао је пажњу јавности својим умећем у кухињи, које је приказао кроз ауторске кулинарске емисије у којима изнова гледаоцима на забаван начин нуди традиционалне, али и модерне рецепте уз занимљиве приче са разноврсним гостима.

 

Душан Тадић

Прослављени фудбалер Душан Тадић тренутно наступа за Фенербахче и репрезентацију Србије.

 

Његов отац Петар је био фудбалски судија, а сестре Драгана и Јелена играле су кошарку и рукомет. Рођен је у Бачкој Тополи, 20. новембра 1988. године.

 

Андрија Герић

Бивши одбојкаш Андрија Герић рођен је у Новом Саду, 24. јануара 1977. године. Поред олимпијских медаља, са репрезентацијом Југославије је, осим олимпијских медаља, освојио и сребро на Светском првенству 1998. године, али и златну медаљу на Европском првенству 2001.

 

Марко Илкић

Новосађанин Марко Илкић, осим глуме, бави се и манекенством. Пуних петнаест година тренирао је кошарку, а у тиму средње економске школе био је саиграч Николе Јокића. Након повреде рамена посветио се студијама. Његову лепоту препознали су и продуценти серије „Игра судбине” и дали му улогу Косте Бошњака.

 

Немања Миловић

Новосађанин Немања Миловић ради као персонални и кондициони тренер. Тренирао је доста познатих спортиста међу којима су кошаркаши Дарко Миличић и Страхиња Милошевић, али и са MMA борцем Бојаном Величковићем. Осим тога, Немања је фитнес инфлуенсер, а држи и курсеве за персоналне тренере и фитнес бизнис на Факултету спорта и физичког васпитања у Новом Саду.

 

Огњен Медић

Иако по годинама млад, новосадски новинар Огњен Медић стекао је богато телевизијско искуство радећи као репортер за бројне познате телевизије на којима је показао огроман таленат за медијски посао. Тренутно га гледамо као водитеља емисије „Србија на длану” на Хепи телевизији. На његов шарм и изглед нису имуни ни гледаоци, али ни пратиоци на друштвеним мрежама будући да је једно од омиљених тв лица млађе генерације. 

 

Борис Бакалов

Борис Бакалов је један од вокала и текстописаца бенда „Ничим изазван”, а један је и од оснивача истог.

 

Борис се бавио и одбојком, те ју је шест година професионално играо у финском градићу Јоенсу за тамошљи клуб „Ријенто”.

Ивана Јапунџа

Аутор:
Пошаљите коментар
ЗА ЊИМА УЗДИШУ МНОГИ (ФОТО, ВИДЕО) Оне су познате и успешне ВОЈВОЂАНКЕ, а о њиховој ЗАНОСНОЈ ЛЕПОТИ СВИ ПРИЧАЈУ

ЗА ЊИМА УЗДИШУ МНОГИ (ФОТО, ВИДЕО) Оне су познате и успешне ВОЈВОЂАНКЕ, а о њиховој ЗАНОСНОЈ ЛЕПОТИ СВИ ПРИЧАЈУ

19.06.2024. 12:06 12:45