Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

OVO SU VOJVOĐANSKI FRAJERI KOJI ODUZIMAJU DAH! (FOTO, VIDEO) Važe za najlepše muškarce panonske ravnice, a OD NJIHOVIH MIŠIĆA ZABOLEĆE VAS GLAVA!

26.06.2024. 13:08 13:38
Piše:
Izvor: Instagram/Printscreen, montaža

Osim lepih devojaka, Vojvodina je puna i prelepih muškaraca koji uvek privlače pažnju publike gde god da se pojave.

Vojvođani su to oduvek činili svojim neodoljivim šarmom, ali i markantnim izgledom.

Osim sjajnog izgleda, i zgodne figure, njihov izgled ističe se i stilom oblačenja, a njihova harizma osvaja srca mnogih devojaka.

Donosimo vam listu nekih od najzgodnijih muškaraca panonske ravnice, koji mame uzdahe 

Dušan Domović-Bulut

Reprezentativac Srbije u 3h3, Dušan Domović-Bulut, osim što osvaja mnogobrojne medalje, njegov izgled osvaja i ženska srca. On je nastupao za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, a koje su se održale 2021. zbog pandemije virusa korona, kada je prvi put 3h3 uvršten u olimpijski program. On je rođen 23. oktobra 1985. godine u Novom Sadu.

 

Mihail Dudaš

Još jedan Novosađanin mami uzdahe svojom pojavom, a to je upravo sportista Mihail Dudaš. Kao talentovani atletičar, Mihailo je 2011. godine oborio državni rekord star 21 godinu, kojeg je, od tada, više puta i popravljao. Osim toga, bio je proglašen za najboljeg mladog atletičara Balkana, ali i za najboljeg atletičara Srbije. Rođen je 1. novembra 1989. godine, a oženjen je glumicom Anđelom Jovanović.

 

Srđan Timarov

Glumac Srđan Timarov rođen je u Beogradu, 7. avgusta 1976. godine, a glumu je završio na Akademiji u Novom Sadu, u klasi profesora Radeta Markovića. Sve do prelaska u Jugoslovensko dramsko pozorište u Beogradu, bio je član ansambla u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

 

Miloš Ćuk

Vaterpolista Miloš Ćuk rođen je, takođe, u Novom Sadu, a igra poziciju levog krila za Radnički Kragujevac. Sa reprezentacijom Srbije je, na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, osvojio zlatnu medalju. Oženio se Jovanom Davidović 2017. godine, a kasnije, te iste godine, dobili su sina Mihajla. Rođen je 21. decembra 1990. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Cuk (@cukmilos7)

 

Slobodan Stefanović

Glumac Slobodan Stefanović rođen je 21. avgusta 1977. godine, u Novom Sadu, a svoju karijeru započeo je u Srpskom narodnom pozorištu. Dokazao se i kao televizijski i kao filmski glumac.  Tečno govori engleski i nemački jezik, a poznat je i kao fud-bloger. Poslednjih godina privukao je pažnju javnosti svojim umećem u kuhinji, koje je prikazao kroz autorske kulinarske emisije u kojima iznova gledaocima na zabavan način nudi tradicionalne, ali i moderne recepte uz zanimljive priče sa raznovrsnim gostima.

 

Dušan Tadić

Proslavljeni fudbaler Dušan Tadić trenutno nastupa za Fenerbahče i reprezentaciju Srbije.

 

Njegov otac Petar je bio fudbalski sudija, a sestre Dragana i Jelena igrale su košarku i rukomet. Rođen je u Bačkoj Topoli, 20. novembra 1988. godine.

 

Andrija Gerić

Bivši odbojkaš Andrija Gerić rođen je u Novom Sadu, 24. januara 1977. godine. Pored olimpijskih medalja, sa reprezentacijom Jugoslavije je, osim olimpijskih medalja, osvojio i srebro na Svetskom prvenstvu 1998. godine, ali i zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2001.

 

Marko Ilkić

Novosađanin Marko Ilkić, osim glume, bavi se i manekenstvom. Punih petnaest godina trenirao je košarku, a u timu srednje ekonomske škole bio je saigrač Nikole Jokića. Nakon povrede ramena posvetio se studijama. Njegovu lepotu prepoznali su i producenti serije „Igra sudbine” i dali mu ulogu Koste Bošnjaka.

 

Nemanja Milović

Novosađanin Nemanja Milović radi kao personalni i kondicioni trener. Trenirao je dosta poznatih sportista među kojima su košarkaši Darko Miličić i Strahinja Milošević, ali i sa MMA borcem Bojanom Veličkovićem. Osim toga, Nemanja je fitnes influenser, a drži i kurseve za personalne trenere i fitnes biznis na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu.

 

Ognjen Medić

Iako po godinama mlad, novosadski novinar Ognjen Medić stekao je bogato televizijsko iskustvo radeći kao reporter za brojne poznate televizije na kojima je pokazao ogroman talenat za medijski posao. Trenutno ga gledamo kao voditelja emisije „Srbija na dlanu” na Hepi televiziji. Na njegov šarm i izgled nisu imuni ni gledaoci, ali ni pratioci na društvenim mrežama budući da je jedno od omiljenih tv lica mlađe generacije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @medic.ognjen

 

Boris Bakalov

Boris Bakalov je jedan od vokala i tekstopisaca benda „Ničim izazvan”, a jedan je i od osnivača istog.

 

Boris se bavio i odbojkom, te ju je šest godina profesionalno igrao u finskom gradiću Joensu za tamošlji klub „Rijento”.

Ivana Japundža

Autor:
Pošaljite komentar
ZA NJIMA UZDIŠU MNOGI (FOTO, VIDEO) One su poznate i uspešne VOJVOĐANKE, a o njihovoj ZANOSNOJ LEPOTI SVI PRIČAJU

ZA NJIMA UZDIŠU MNOGI (FOTO, VIDEO) One su poznate i uspešne VOJVOĐANKE, a o njihovoj ZANOSNOJ LEPOTI SVI PRIČAJU

19.06.2024. 12:06 12:45