clear sky
12°C
18.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0208
usd
107.8135
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ГЛУМА ЈЕ МОЈ ИЗБОР, АЛИ НЕ ОДБИЈАМ ДОБРЕ САРАДЊЕ! Софија Рајовић се присетила водитељског ангажмана па открила да ли планира да се врати на мале екране

22.06.2024. 13:20 15:59
Пише:
Фото: А. Крстовић / Прва

Глумица Софија Рајовић једна је од најатрактивнијих глумица данашњице, а од како се појавила на јавној сцени пре више од 10-ак година  не престаје да мами уздахе где год се појави, због своје егзотичне лепоте, али и талента.

Српска Анђелина Џоли, како је многи називају, бавила се и манекенством, али и водитељством будући да смо је гледали као домаћицу емисије „Академија” и популарног квиза „Златни круг”. Пажњу свеукупне јавности изазвала је, ипак, улогом заводнице у серији „Војна академија”, а потом смо је гледали и као докторку у „Ургентном центру“, те девојку коју убијају у хорор филму „Мамула“.

Међутим, највеће симпатије глумица је добила улогом кућне помоћнице Цеце у хит-серији „Истине и лажи”, која ју је, како нам је својевремено испричала, приближила народу, због чега су многи почели да је посматрају као некога ко је приступачан. Раније су, како нам је глумица тада признала, људи сматрали да је надобудна и то највише због улога које је дотад играла. На позитивном таласу популарности води је и лик Сенке Кукољ у серији „Игра судбине” на Првој телевизији, којим се после дуже паузе вратила малим екранима. Њена нова јунакиња предана је послу у чувеном Кан капиталу, а гледамо је и у летњем специјалу „Игра судбине - Летње интриге”, који сваког дана од 20 часова пратимо на Првој телевизији. Софија нам је у интервјуу открила да ли ће и у каквим летњим интригама њена Соња учествовати.  

– Она је пословна жена тако да остаје у фирми и бори се за мир и стабилност исте. Нажалост, нећемо је видети како ужива у вили са већином на одмору – рекла је на почетку интервјуа за „Дневников” ТВ магазин глумица Софија Рајовић.

Да ли бисте лично волели да и Сенкин љубавни живот крене у позитивном смеру, будући да је од почетка предана каријери у империји Кан капитал?

– Ја чекам то већ око 300 епизода и искрено се надам томе.

Јесте ли уопште досад имали потребу да дате идеју или предлог писцима за то како би ваш лик потенцијално даље могао да се развија? Ако јесте, шта сте јој пожелели у наставку?

– Нисам. Сматрам да свако треба да ради свој посао, али, ево, овом приликом апелујем да се љубавни живот Сенке распише.

Има ли нечег што сте из свог приватног живота позајмили Сенки или онога што сте из њеног карактери пренели на свој?

– Њену неупитну одговорност сам преузела, а део мене је свакако у свим улогама које сам имала прилику да играм.

Гледаоци су се безмало везали за ваше јунаке у овој серији, са којима већ четири године практично живе сваке вечери. Мислите ли да се са хиперпродукцијом вратила и култура праћења телевизијског програма у континуитету или смо ипак далеко утекли тим „старим” трендовима?

– Мислим да је ова серија, као и „Истине и лажи”, опет окупила породицу на једном месту у исто време. То су ми били најлепши комплименти, када људи коментаришу да се зна где су сви у 20 часова.

Верујете ли у судбину и шта мислите како се она са вашим приватним животом  поиграла?

– Верујем. Верујем у сваки секунд који нам се деси и промени нам ток живота. Ми свакако бирамо неке путеве, али неке ствари се у животу не могу избећи и све то је део нашег путовања, лекција, искуства и животног дневника.

Гледаоци су вас заволели и као водитељку емисије „Аудиција”, али и квиза „Златни круг”. Да ли бисте волели да се поново нађете пред камерама и у каквој емисији бисте овога пута могли да се окушате на телевизији?

– За сада нисам размишљала о томе. Глума ће увек бити мој први избор, али нисам неко ко одбија добре сарадње, тако да ме не би чудило да се опет нађем у тој улози.


Мезотерапија и хидрантна крема за чисту кожу

Постоје ли неке рутине које примењујете када је ваш изглед у питању, а које бисте препоручили нашим читатељкама?

– Ништа не радим што је компликовано. Али, заиста, имам срећу са кожом па за тим немам ни потребе. Два пута годишње идем на третман лица и мезотерапију и ујутру и увече користим хидрантну крему.


Од како сте се појавили на јавној сцени многи без даха говоре о вашој лепоти и изгледу. Јесте ли успели да се са њом кроз живот носите у овом друштву, које многи карактеришу као мушко?

– Умело је то и да ми помаже и да ми одмаже. Раније сам више видела мане свега тога, у овим годинама сам освестила  да ми је пуно тога донела тако да хвала генетици и мојим родитељима.

Уврежено је мишљење да лепота отвара многа врата, а да ли се дешавало да их је негде и затворила?

– Све се дешавало и све се дешавало баш како треба и када треба.

Будући да ваш посао неретко подразумева и јаку шминку због камера како опорављате кожу од свакодневних снимања?

– Прво што урадим када знам да сам завршила снимање је да већ на лицу места скинем шминку. Приватно се ретко када шминкам. Мезотерапија ми пуно помаже у томе и редовна хидратација.

Владимир Бијелић

Аутор:
Пошаљите коментар
Софија Рајовић, глумица: Још чекам својих пет минута

Софија Рајовић, глумица: Још чекам својих пет минута

13.04.2019. 14:02 14:06
СВИ СУ КОМЕНТАРИСАЛИ ЊЕН СТАЈЛИНГ! ИВА ШТРЉИЋ заблистала на прослави 1000. ЕПИЗОДЕ „ИГРЕ СУДБИНЕ”, а ево која глумица је била НАЈВЕСЕЛИЈА ГОШЋА на сплаву

СВИ СУ КОМЕНТАРИСАЛИ ЊЕН СТАЈЛИНГ! ИВА ШТРЉИЋ заблистала на прослави 1000. ЕПИЗОДЕ „ИГРЕ СУДБИНЕ”, а ево која глумица је била НАЈВЕСЕЛИЈА ГОШЋА на сплаву

21.03.2024. 10:49 14:24
Глумица САНДРА БУГАРСКИ ПРОГОВОРИЛА о томе ЗАШТО ИЗ „ИГРЕ СУДБИНЕ” НИЈЕ ПРЕШЛА У СЕРИЈУ „ЗАКОПАНЕ ТАЈНЕ”: „Умем да проценим кад нешто није за мене”

Глумица САНДРА БУГАРСКИ ПРОГОВОРИЛА о томе ЗАШТО ИЗ „ИГРЕ СУДБИНЕ” НИЈЕ ПРЕШЛА У СЕРИЈУ „ЗАКОПАНЕ ТАЈНЕ”: „Умем да проценим кад нешто није за мене”

30.03.2024. 18:00 22:20