scattered clouds
12°C
19.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0199
usd
107.9121
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Ован би радо побегао од свега, Стрелац има велики потенцијал

19.12.2023. 10:56 11:10
Пише:
Фото: pixabay.com/ PNG free/ dnevnik.rs

ОВАН: Радо бисте се данас затворили у своја четири зида и искључили телефон, али ваш осећај за дужност и обавезу према другима вам то неће дозволити. Када се тако поставите према околини, тада заслужујете њихово најдубље поштовање. Са емотивне стране, баш ништа вам не пада тешко.

БИК: Заједнички подухват са вашим партнером ближи се реализацији. Као резултат, доћи ће до промене финансијске ситуације. Квалитет ваших односа са драгом особом је на највишем нивоу. Волите да угађате и себи и другима. Организујте малу седељку са закуском.

БЛИЗАНЦИ: Скоро ништа не може да вас омете у гледању на живот са ведрије стране. Добро сте расположени и то вам помаже да пронађете једноставна решења проблема. Потрудите се да то не урадите пребрзо, јер догађаји и околности захтевају од вас да обратите пажњу на детаље.

РАК: Када сте под притиском, неминовно правите један корак напред и два уназад. Последица тога је да вас особе из ваше околине тешко прате и још теже разумеју. Све то може да се ублажи уколико покажете разумевање према свом окружењу, драгим особама и пријатељима.

ЛАВ: Одређене ствари, врло често, имају тенденцију да стагнирају више него што је разумно. Неки људи у вашем окружењу спори су у завршавању својих обавеза, док су други несигурни из само њима знаних разлога. Ако вам неке вести касне, то не значи да неће бити повољне када коначно стигну.

ДЕВИЦА: Данас би требало да посебно обратите пажњу на оно што вам говоре најближи сарадници. Пажљиво саслушајте њихова запажања. Добронамерна су. Неко покушава да поново ступи у контакт са вама, а на вама је да добро размислите да ли вам је у овом тренутку то потребно.

ВАГА: Ваше окружење је такво да од вас захтева да покажете своју најбољу страну и бројне способности како бисте постигли циљеве које сте пред себе поставили. У савладавању турбулентних ситуација, безрезервну подршку пружа вам једна Девица. Изађите вечерас.

ШКОРПИЈА: Имате све потенцијале да наставите да мењате ствари на боље, како у свом, тако и у животима других. Осећате се храбро и способно да превазиђете већину препрека, а у томе је ваша околина, уједно, и ваш најбољи савезник. Много радите, предахните мало.

СТРЕЛАЦ: Данас имате велики потенцијал да остварите своје амбиције, али под условом да ствари радите у складу са својим реалним могућностима. Нека ограничења су могућа и не треба да дозволите да вас то обесхрабри. Неко у вашој близини веома поштује подршку коју му пружате.

ЈАРАЦ: Неки повољни аспекти су на помолу иако имате малих тешкоћа при доношењу одлука. Ако сте у прошлости имали нека разочаравајућа искуства, то никако не значи да ће се поновити. Уколико делујете смирено и разборито, ваш напредак је свакако одржив. Ваша интуиција вам помаже.

ВОДОЛИЈА: Догоди вам се да се осећате као да вам се простор за маневрисање смањује свакодневно. То у вама изазива незадовољство, а онда сте склони доношењу исхитрених одлука. Нема превелике потребе да будете претерано критични ни према себи, а ни према другима.

РИБЕ: Имате утисак да остварење свега што сте планирали предуго траје и, највероватније, сте у праву. Сваку прилику искористите да размислите о томе шта ћете да радите када се ствари врате у мирније токове. То је много корисније од беспотребног губљења живаца.

Аутор:
Пошаљите коментар
ДНЕВНИ ХОРОСКОП Водолијама све иде од руке, Јарчеви да буду директни у опхођењу с колегама

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Водолијама све иде од руке, Јарчеви да буду директни у опхођењу с колегама

18.12.2023. 04:33 06:35
ДНЕВНИ ХОРОСКОП Стрелчеви да искористе предах, Лавови нека изађу и разбистре ум

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Стрелчеви да искористе предах, Лавови нека изађу и разбистре ум

17.12.2023. 04:55 14:56
ДНЕВНИ ХОРОСКОП Јарац духом на неком другом месту, Раку данас ништа није тешко

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Јарац духом на неком другом месту, Раку данас ништа није тешко

16.12.2023. 01:01 18:06