Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

DNEVNI HOROSKOP Ovan bi rado pobegao od svega, Strelac ima veliki potencijal

19.12.2023. 10:56 11:10
Piše:
Foto: pixabay.com/ PNG free/ dnevnik.rs

OVAN: Rado biste se danas zatvorili u svoja četiri zida i isključili telefon, ali vaš osećaj za dužnost i obavezu prema drugima vam to neće dozvoliti. Kada se tako postavite prema okolini, tada zaslužujete njihovo najdublje poštovanje. Sa emotivne strane, baš ništa vam ne pada teško.

BIK: Zajednički poduhvat sa vašim partnerom bliži se realizaciji. Kao rezultat, doći će do promene finansijske situacije. Kvalitet vaših odnosa sa dragom osobom je na najvišem nivou. Volite da ugađate i sebi i drugima. Organizujte malu sedeljku sa zakuskom.

BLIZANCI: Skoro ništa ne može da vas omete u gledanju na život sa vedrije strane. Dobro ste raspoloženi i to vam pomaže da pronađete jednostavna rešenja problema. Potrudite se da to ne uradite prebrzo, jer događaji i okolnosti zahtevaju od vas da obratite pažnju na detalje.

RAK: Kada ste pod pritiskom, neminovno pravite jedan korak napred i dva unazad. Posledica toga je da vas osobe iz vaše okoline teško prate i još teže razumeju. Sve to može da se ublaži ukoliko pokažete razumevanje prema svom okruženju, dragim osobama i prijateljima.

LAV: Određene stvari, vrlo često, imaju tendenciju da stagniraju više nego što je razumno. Neki ljudi u vašem okruženju spori su u završavanju svojih obaveza, dok su drugi nesigurni iz samo njima znanih razloga. Ako vam neke vesti kasne, to ne znači da neće biti povoljne kada konačno stignu.

DEVICA: Danas bi trebalo da posebno obratite pažnju na ono što vam govore najbliži saradnici. Pažljivo saslušajte njihova zapažanja. Dobronamerna su. Neko pokušava da ponovo stupi u kontakt sa vama, a na vama je da dobro razmislite da li vam je u ovom trenutku to potrebno.

VAGA: Vaše okruženje je takvo da od vas zahteva da pokažete svoju najbolju stranu i brojne sposobnosti kako biste postigli ciljeve koje ste pred sebe postavili. U savladavanju turbulentnih situacija, bezrezervnu podršku pruža vam jedna Devica. Izađite večeras.

ŠKORPIJA: Imate sve potencijale da nastavite da menjate stvari na bolje, kako u svom, tako i u životima drugih. Osećate se hrabro i sposobno da prevaziđete većinu prepreka, a u tome je vaša okolina, ujedno, i vaš najbolji saveznik. Mnogo radite, predahnite malo.

STRELAC: Danas imate veliki potencijal da ostvarite svoje ambicije, ali pod uslovom da stvari radite u skladu sa svojim realnim mogućnostima. Neka ograničenja su moguća i ne treba da dozvolite da vas to obeshrabri. Neko u vašoj blizini veoma poštuje podršku koju mu pružate.

JARAC: Neki povoljni aspekti su na pomolu iako imate malih teškoća pri donošenju odluka. Ako ste u prošlosti imali neka razočaravajuća iskustva, to nikako ne znači da će se ponoviti. Ukoliko delujete smireno i razborito, vaš napredak je svakako održiv. Vaša intuicija vam pomaže.

VODOLIJA: Dogodi vam se da se osećate kao da vam se prostor za manevrisanje smanjuje svakodnevno. To u vama izaziva nezadovoljstvo, a onda ste skloni donošenju ishitrenih odluka. Nema prevelike potrebe da budete preterano kritični ni prema sebi, a ni prema drugima.

RIBE: Imate utisak da ostvarenje svega što ste planirali predugo traje i, najverovatnije, ste u pravu. Svaku priliku iskoristite da razmislite o tome šta ćete da radite kada se stvari vrate u mirnije tokove. To je mnogo korisnije od bespotrebnog gubljenja živaca.

Autor:
Pošaljite komentar
DNEVNI HOROSKOP Vodolijama sve ide od ruke, Jarčevi da budu direktni u ophođenju s kolegama

DNEVNI HOROSKOP Vodolijama sve ide od ruke, Jarčevi da budu direktni u ophođenju s kolegama

18.12.2023. 04:33 06:35
DNEVNI HOROSKOP Strelčevi da iskoriste predah, Lavovi neka izađu i razbistre um

DNEVNI HOROSKOP Strelčevi da iskoriste predah, Lavovi neka izađu i razbistre um

17.12.2023. 04:55 14:56
DNEVNI HOROSKOP Jarac duhom na nekom drugom mestu, Raku danas ništa nije teško

DNEVNI HOROSKOP Jarac duhom na nekom drugom mestu, Raku danas ništa nije teško

16.12.2023. 01:01 18:06