clear sky
12°C
05.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0125
usd
106.1049
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Овнови улазе у ЉУБАВНЕ АВАНТУРЕ, Близанци ПЛЕНЕ ШАРМОМ, а ево који знак улази у ТАЈНУ ВЕЗУ

22.10.2023. 11:00 13:29
Пише:
Фото: pixabay.com/dnevnik.rs

Хороскоп Александре Бјељац од 22. до 28. октобра

Ован — На пословном сегменту сте веома активни. Пријатно ћете се осећати на радном месту. Многе свакодневне обавезе ћете са лакоћом обављати. На емотивном пољу без промена. Можда вам привуче пажњу неко из вашег радног окружења, неко кога познајете већ неко време. Слободнима се јавља могућност уласка у авантуре и наглашени су флертови и кокетирање. Заузети, без промена у партнерском односу. Партнер вам пружа пажњу. Опрез од вирусних инфекција. Радите на сталожености и опуштању.

 

Бик — Акценат је на партнерским односима. Све што чујете прво проверите. Бићете задовољни радом и финансијама. Само не брзајте и не тражите сада никакве повишице нити унапређења. Стрпите се мало за такав потез. Слободни, леп период за упознавања или улазак у везу. Можете упознати некога преко пријатеља или друштвених мрежа. Заузети, избегавајте сукобе и несугласице са партнером. Могуће су беспотребне расправе. Здравствено би требало да обратите пажњу и будете опрезни у исхрани.

 

Близанци — Лепо сте расположени и други то примећују. Можда ћете размишљати о пресељењу или промени места боравка, али сачекајте још само мало, како би та одлука била у потпуности исправна. Слободни ће пленити шармом и аспектована вам је веома добра комуникација са супротним полом. Јавиће се и могућност уласка у емотивну везу. Појачане страсти, али и динамичан однос са вољеном особом, јер ћете заједно експериментисати. Када је о здрављу реч, обратите пажњу на дигестивни тракт и вид.

 

Рак — Код вас је пуна форма активна већ неко време. Можете бити помало нервозни у одређеним ситуацијама на послу, али све је то пролазног каракткера. Задовољни сте својим финансијама, а отвориће се и неке нове могућности о којима би требало добро да размислите. Слодобни Ракови имаће могућност да уплове у нову емотивну везу. Заузети би требало да раде на бољој комуникацији са вољеном особом и буду стрпљиви, као и да буду емотивни, баш онакви какви и јесу. Могуће су пролазне главобоље.

 

Лав — Одлична недеља је пред вама, јер се код вас буди покретачка снага! Ви ћете доста позитивније сагледавати тренутне околности и видећете прилике на сваком ћошку. Када је о финансијама реч, коначно можете мало да одахнете. И на емотивном пољу ће се многе ствари искристалисати. Слободни, појава партнера на краћем путу, преко пријатеља или на послу. Заузети, одличан однос са партнером, уживајте у својој хармонији. Када је здравље у питању, може доћи до наглих промена у расположењу.

 

Девица — Сунце је вашем знаку. Враћа вам се виталност и енергија на пословном плану. Предстоје вам задовољства, али као и за многе, и за вас није време за нове подухвате. Можда се вратите на старе послове, а сви који сарађују са иностранством могу очекивати просперитет. У овој недељи неће вам бити фокус на емоцијама, желећете на тренутак да се осамите па приуштите себи квалитетно време. Заузетима се јавља могућност уласка у тајне везе са особом која живи даље од вас. Осетљив желудац.

 

Вага — Идеална недеља по бројним питањима. Фокус вам је на реализацији неких замисли које би вам побољшале финансијску ситуацију. На тренутке је могућа појачана импулсивност, па је контролишите ако уђете у расправе. На послу сте предани, али сте и задовољни како темпом свог рада, тако и финансијама. Слободни, време је да се одлучите и одаберете особу с којом ћете упловити у љубавне воде. Заузетима стиже глас о принови и доста лепих тренутака са партнером. Преконтролишите крвну слику.

 

Шкорпија — Може доћи до мањег пада енергије у овом периоду, јер осећате презасићење и не проналазите мотивацију. Сви који раде у затвореним институцијама биће активнији и имаће више посла. Потрудите се да искористите сваки тренутак за нове планове и размишљање о будућности када је посао у питању. Ви желите више од своје каријере. Слободнима се јавља могућност уласка у авантуре. Заузети ће имати мање несугласице са партнером и могућност уласка у тајну везу. Радите на јачању имунитета.

 

Стрелац — Добра недеља за планирање промена, али не и за реализацију. Зато се мало стрпите и имајте такта. Убрзо се ствари покрећу и вама ће доста тога ићи у прилог. На љубавном пољу без промена ове седмице. Пратите партнерове жеље и будите му подршка. Више излазите, дружите се и крећите се међу позитивним људима. Слободни ће упознати занимљиву особу. На здравственом пољу мањак енергије, требало би да посетите лекара уколико имате било каквих здравствених хроничних тегоба.

 

Јарац — Вама предстоје значајне промене. Имате подршку колега или битних особа на радном месту. Неки могу променити професију или подићи на виши ниво своју каријеру. У љубави лепа дешавања. Слободнима може привући пажњу особа из иностранства коју могу упознати преко радног места. Заузети, лепи тренуци са партнером, може доћи вест о принови или уследити просидба. У породици може доћи до размирица, немојте бити експлозивни. Могућа је појава кардиоваскуларних проблема. Посетите стоматолога.

 

Водолија — Није време за значајне промене. Избегавајте несугласице везане за посао и уопштено каријеру. Неће бити већих проблема, али неспоразуми су могући. На емотивном пољу без већих промена. Могућ је улазак у неку авантуру која ако се потрудите може прерасти у нешто озбиљно. Заузети, партнер може показивати знаке незадовољства и узнемирености, па не очајавајте и будите му подршка. Здравствено су могући проблеми са осцилацијом у крвном притиску и опрез од прехлада и инфекција.

 

Риба — Недеља у којој полако одбацујете све што вам смета и чини вас нерасположенима. Сада је време да подвучете црту и кренете напред. Имате подршку неба и звезде су вам наклоњене. Задовољство на пословном пољу. Слободни, неко вам може покренути емоције, прихватите то и немојте бежати од емоција. Заузети, планирање будућности и живота са вољеном особом. Лепа недеља за вас свакако. На здравственом пољу могу се појавити проблеми са циркулацијом и ви као и многи јачајте имунитет.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

Аутор:
Пошаљите коментар