Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Рецепт дана: Кајгана с влашцем и шампињонима

25.05.2018. 12:08 12:15
Пише:
Фото: Youtube Printscreen

Влашац има укус лука, али је мање интензиван од на пример младог лука, те је зато више него сјајан зачин у разним јелима.

Састојци:

- 5 јаја,

- 250 г шампињона,

- 2 млада лука,

- влашац,

- 4 ротквице,

- со и бибер,

маслиново уље

Припрема:

1. На маслиновом уљу продинстати насецкани млади лук, па додати очишћене и исецкане шампињоне (не треба их прати, јер ће се напити воде), па све заједно пропећи.

2. Када печурке пусте воду, излити јаја и додати исецкан влашац.

3. Посолити и побиберити.

4. На готову кајгану посути још мало влашца и нарибану ротквицу.

5. Попрскати маслиновим уљем.

Пише:
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Индијски Naan хлеб

Рецепт дана: Индијски Naan хлеб

22.05.2018. 11:55 11:58
Рецепт дана: Воћни колач

Рецепт дана: Воћни колач

23.05.2018. 12:07 12:19