Рецепт дана: Брускете с моцарелом, парадајзом и авокадом
08.08.2017.
18:18
18:21
Коментари (0)
Једноставно и укусно решење за вруће дане.
Састојци:
- 2 до 3 чена белог лука,
- 10 до 12 чери парадајза,
- мањи авокадо,
- неколико листова свежег босиљка,
- 40 г моцареле,
- ачето балзамико,
- маслиново уље,
- француски багет,
- со и бибер по укусу
Припрема:
1. Исецкати бели лук што ситније, ставити га на маслиново уље и лагано динстати уз непрестано мешање док не добије златну боју.
2. Кад се мало охлади, прелити белим луком исецкан чери парадајз, авокадо, босиљак и моцарелу, па додати балзамико.
3. Побиберити и додати мало соли.
4. У тигањ у ком сте припремали бели лук, додати још мало уља и запећи кришке хлеба с обе стране док се не зарумене.
5. Кад се охладе, ставити одогоре фил.