СВЕ СТЕ ПРОБАЛИ АЛИ ВАС ПАСУЉ И ДАЉЕ НАДИМА? Можда је овај тајни састојак решење које сте чекали ТРИК КОЈИ ГА ЧИНИ ЛАКШЕ ВАРЉИВИМ, АЛИ И УКУСНИЈИМ
Ако питате гурмане да вам одаберу најомиљеније јело, многима ће први избор бити на пасуљу.
Ово је биљка која се не зна колико дуго користи код нас, а и данас је једна од најзаступљенијих. Најбоље је спремити га са коленицом или кобасицом, а да ли ће бити чорбаст или пребранац, то је све ствар избора - ниједна верзија није погрешна.
Међутим, он са собом носи и један "терет" - после извесног времена изазива гасове, па многима може да направи додатне проблеме. Радујте се, јер постоји лек за то.
Јабуково сирће
Цака је у додавању јабуковог сирћета који ће разградити неварљиве шећере и тако помоћи у његовом варењу.
Дакле, када по препоруци целу ноћ пасуљ одстоји у чинију са водом и потом почнете да га кувате, са свим осталим састојцима, додајте кашику јабуковог сирћета, мада та количина зависи и од шерпе са пасуљем. Јако је важно да то не урадите на самом почетку кувања, пише "Better bean co", већ га пустите да се мало скува и омекша. Најбоље је да то буде по првом кључању.
(Ona.rs)