broken clouds
21°C
23.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0614
usd
108.3501
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

СВЕ СТЕ ПРОБАЛИ АЛИ ВАС ПАСУЉ И ДАЉЕ НАДИМА? Можда је овај тајни састојак решење које сте чекали ТРИК КОЈИ ГА ЧИНИ ЛАКШЕ ВАРЉИВИМ, АЛИ И УКУСНИЈИМ

23.10.2024. 17:57 18:01
Пише:
Фото: Чаробни пасуљ „изгубљен у преводу” Фото: В. Фифа 

Ако питате гурмане да вам одаберу најомиљеније јело, многима ће први избор бити на пасуљу.

Ово је биљка која се не зна колико дуго користи код нас, а и данас је једна од најзаступљенијих. Најбоље је спремити га са коленицом или кобасицом, а да ли ће бити чорбаст или пребранац, то је све ствар избора - ниједна верзија није погрешна. 

Међутим, он са собом носи и један "терет" - после извесног времена изазива гасове, па многима може да направи додатне проблеме. Радујте се, јер постоји лек за то. 

Јабуково сирће

Цака је у додавању јабуковог сирћета који ће разградити неварљиве шећере и тако помоћи у његовом варењу. 

Дакле, када по препоруци целу ноћ пасуљ одстоји у чинију са водом и потом почнете да га кувате, са свим осталим састојцима, додајте кашику јабуковог сирћета, мада та количина зависи и од шерпе са пасуљем. Јако је важно да то не урадите на самом почетку кувања, пише "Better bean co", већ га пустите да се мало скува и омекша. Најбоље је да то буде по првом кључању.

(Ona.rs)

 

Извор:
Telegraf.rs
Аутор:
Пошаљите коментар