СОЧНИ ГУЛАШ СА ПИВОМ КОЈИ ЋЕ ОСВОЈИТИ ВАШЕ СРЦЕ Рецепт за гурмане који знају шта је добар укус
26.04.2025.
13:47
13:52
Коментари (0)
Сочан и сласан, правићете стално.
Потребно је:
500 г јунетине
500 мл пива
1 црни лук
пар кобасица
1 љута папричица
1 свежа паприка
2 парадајза
першунов лист
кашика масти
прстохват кумина
со
бибер
Припрема:
Сечени црни лук издинстајте на масти. Додајте јунетину и кобасицу сечену на колутиће, па динстајте око 15 минута и додајте мало воде. Додајте паприку и парадајз, па зачините. Залијте пивом и крчкајте око сат до сат и по на средњој температури. Служите гулаш уз прилог по избору.