ШАРЕНА ПРОЈА: Умути, проспи, испеци, послужи уз јогурт и удри бригу на весеље
10.06.2024.
15:06
15:24
Коментари (0)
Не знамо никога ко ово јело не воли
Спрема се једноставно и брзо, нарочито ако вам је у замрзивачу још увек остало паковање прошлосезонских печених паприка, а укус - обара с ногу...
Састојци:
2 шоље обичног брашна
3 шоље кукурузног брашна
2 печене црвене паприке
1/2 шоље уља
150 г сира
4 шоље киселе воде
со
Припрема:
1. Испечену паприку или ону из замрзивача ољуштити и оставити да се добро оцеди.
2. У пластичној посуди измешати састојке за проју, додати издробљен бели сир и паприке prеthodno искидане на ситније делове, све измешати, сипати у подмазан плех.
Пећи на температури 220 степени док не порумени.
Стил, Kurir.rs/ Дневник