Рецепт дана: Посне пуњене паприке
19.12.2017.
08:33
08:38
Коментари (0)
Савршен рецепт за славску трпезу; укусно и мало другачије јело, које ће сасвим сигурно одушевити ваше госте.
Састојци:
- 8 црвених паприка (за печење),
- 500 г туњевине у комадићима,
- 350 г посног мајонеза,
- 1/2 везе першуновог листа (може и сушени),
- мало лимуновог сока,
- босиљак,
- оригано,
- со и бибер,
- вегета
Припрема:
1. Паприке opprati, испећи и ољуштити их.
2. Припремити фил тако што ћете помешати туњевину из конзерве, prеthodno оцеђену од уља, и посни мајонез.
3. Додати мало лимуновог сока и зачине.
4. Овако припремљеним филом пунити печене паприке, а јело можете послужити као пређело или главно јело.