Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Премда га можемо користити у разним јелима, патлиџан је довољан и кад је „без друштва“. Важно је само да се не претерује са зачинима како би се истакао (а не маскирао) укус патлиџана.
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Кремпита

Рецепт дана: Кремпита

24.09.2018. 13:30 13:34
Рецепт дана: Кекс од бундеве

Рецепт дана: Кекс од бундеве

21.09.2018. 18:29 18:34