Рецепт дана: Кобасице у пиву
18.05.2018.
18:07
18:11
Коментари (0)
Можда јесте у питању мало „јачи“ оброк, али због сјајног укуса – макар понекад можемо да заборавимо на бројање калорија.
Састојци:
- 8 свежих кобасица,
- 2 главице лука,
- 2 љуте папричице,
- флаша пива,
- кашика масти,
- кашика вегете
Припрема:
1. На масти мало пропржити кобасицу са свих страна.
2. Лук ситно исећи, па га ставити у ватросталну посуду.
3. На лук поређати кобасице.
4. Све посути вегетом, додати грубо сецкане фефероне, па богато залити пивом.
5. Пећи у рерни толико да кобасице упију пиво (око 20 минута) на 200 степени.
6. Послужите уз кромпир куван у љусци и уз купус.