Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
У питању је јело с руског двора, које се напросто топи у устима. Име је добило по грофу Павелу Стоганову, а данас је то познато интернационално јело.
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Чајни колачићи

Рецепт дана: Чајни колачићи

30.01.2018. 10:47 10:50
Рецепт дана: Пирошке пуњене пилетином и шампињонима

Рецепт дана: Пирошке пуњене пилетином и шампињонима

26.01.2018. 16:55 17:02