ПУЊЕНИ КУПУС ЈЕ ХИТ СЕЗОНЕ "Пијано месо" је тајни састојак, а ево шта вам је још потребно за овај фантастичан ручак
12.12.2024.
12:28
12:33
Коментари (0)
Сви воле пуњене паприке, али овај рецепт обожаваћете још више.
Рецепт за свој пуњени купус изнео је у емисији "Практична жена", на Пинку, водитељ Милош Максимовић.
Састојци:
1 купус;
1-2 лука;
500 гр до 1 кг свињског меса;
со и бибер;
30 мл маслиновог уља;
око 300 мл пива;
150 гр милерама;
100 гр мајонеза;
50 гр сенфа;
100 до 200 гр рендане моцареле.
Припрема
Млад и свеж купус издубите, као када пуните паприку. Извадите средину купуса Додајте месо, као и со и бибер, и напуните шупљину у купусу. Милерам, сенф, мајонез и рендану моцарелу сједините и ставите у купус.
Пре него што се стави у рерну, треба да одстоји два сата, јер сте пиво ставили у купус, а онда се пече два сата на 180 степени, умотан у алу фолију.
Уживајте!
dnevnik.rs