Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ПУЊЕНИ КУПУС ЈЕ ХИТ СЕЗОНЕ "Пијано месо" је тајни састојак, а ево шта вам је још потребно за овај фантастичан ручак

12.12.2024. 12:28 12:33
Пише:
Купус
Фото: Screenshot Pink TV

Сви воле пуњене паприке, али овај рецепт обожаваћете још више.

Рецепт за свој пуњени купус изнео је у емисији "Практична жена", на Пинку, водитељ Милош Максимовић.

Састојци: 

1 купус;

1-2 лука; 

500 гр до 1 кг свињског меса;

со и бибер;

30 мл маслиновог уља;

око 300 мл пива;

150 гр милерама;

100 гр мајонеза;

50 гр сенфа;

100 до 200 гр рендане моцареле.

Припрема

Млад и свеж купус издубите, као када пуните паприку. Извадите средину купуса Додајте месо, као и со и бибер, и напуните шупљину у купусу. Милерам, сенф, мајонез и рендану моцарелу сједините и ставите у купус.

Пре него што се стави у рерну, треба да одстоји два сата, јер сте пиво ставили у купус, а онда се пече два сата на 180 степени, умотан у алу фолију.

Уживајте!

dnevnik.rs

Извор:
Дневник
Пише:
Пошаљите коментар