Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

PUNJENI KUPUS JE HIT SEZONE "Pijano meso" je tajni sastojak, a evo šta vam je još potrebno za ovaj fantastičan ručak

12.12.2024. 12:28 12:33
Piše:
Купус
Foto: Screenshot Pink TV

Svi vole punjene paprike, ali ovaj recept obožavaćete još više.

Recept za svoj punjeni kupus izneo je u emisiji "Praktična žena", na Pinku, voditelj Miloš Maksimović.

Sastojci: 

1 kupus;

1-2 luka; 

500 gr do 1 kg svinjskog mesa;

so i biber;

30 ml maslinovog ulja;

oko 300 ml piva;

150 gr milerama;

100 gr majoneza;

50 gr senfa;

100 do 200 gr rendane mocarele.

Priprema

Mlad i svež kupus izdubite, kao kada punite papriku. Izvadite sredinu kupusa Dodajte meso, kao i so i biber, i napunite šupljinu u kupusu. Mileram, senf, majonez i rendanu mocarelu sjedinite i stavite u kupus.

Pre nego što se stavi u rernu, treba da odstoji dva sata, jer ste pivo stavili u kupus, a onda se peče dva sata na 180 stepeni, umotan u alu foliju.

Uživajte!

dnevnik.rs

Izvor:
Dnevnik
Piše:
Pošaljite komentar