Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ПОСНО МЕДЕНО СРЦЕ Припремите једноставно и брзо ову неодољиву посластицу

21.03.2024. 15:14 15:25
Пише:
Фото: Pixabay.com

Док се воде полемике да ли је чувено „Медено срце” посно или не, ви припремите сами десерт за све укућане

Састојци:
  • 3 чаше биљног млека
  • 3 чаше брашна
  • 1,5 чаша шећера
  • 1 кесица соде бикарбоне
  • 1 кесица цимета
  • 3 кашике џема
  • чоколада за кување

 Припрема:

  1. Помешати ове састојке и ставити у загрејану рерну да се на 200 степени испече патишпањ, око пола сата или мало дуже, у зависности од тога колико вам је јака рерна.
  2. Кад се испече, премазати са 3 кашике џема по жељи и отопљеном глазуром чоколаде за кување.
  3. Оставити да се охлади, сеците и сладите се!

Glossy.rs/ Дневник

Пише:
Пошаљите коментар
ПОСНЕ ГРИЛИЈАШ ОБЛАНДЕ Слаткиш који обожавају све генерације

ПОСНЕ ГРИЛИЈАШ ОБЛАНДЕ Слаткиш који обожавају све генерације

18.03.2024. 14:40 14:51
НАПРАВИТЕ ЛАЖНУ БАКЛАВУ ОЧАС ПОСЛА! Аутор Деда Милетове кухиње открива најбољи рецепт за брзи слаткиш

НАПРАВИТЕ ЛАЖНУ БАКЛАВУ ОЧАС ПОСЛА! Аутор Деда Милетове кухиње открива најбољи рецепт за брзи слаткиш

10.03.2024. 16:00 12:17
Ко каже да ПАЛАЧИНКЕ НЕ МОГУ БИТИ ПОСНЕ? Идеалан доручак или десерт у дане поста

Ко каже да ПАЛАЧИНКЕ НЕ МОГУ БИТИ ПОСНЕ? Идеалан доручак или десерт у дане поста

18.03.2024. 16:46 16:55