Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

POSNO MEDENO SRCE Pripremite jednostavno i brzo ovu neodoljivu poslasticu

21.03.2024. 15:14 15:25
Piše:
Foto: Pixabay.com

Dok se vode polemike da li je čuveno „Medeno srce” posno ili ne, vi pripremite sami desert za sve ukućane

Sastojci:
  • 3 čaše biljnog mleka
  • 3 čaše brašna
  • 1,5 čaša šećera
  • 1 kesica sode bikarbone
  • 1 kesica cimeta
  • 3 kašike džema
  • čokolada za kuvanje

 Priprema:

  1. Pomešati ove sastojke i staviti u zagrejanu rernu da se na 200 stepeni ispeče patišpanj, oko pola sata ili malo duže, u zavisnosti od toga koliko vam je jaka rerna.
  2. Kad se ispeče, premazati sa 3 kašike džema po želji i otopljenom glazurom čokolade za kuvanje.
  3. Ostaviti da se ohladi, secite i sladite se!

Glossy.rs/ Dnevnik

Piše:
Pošaljite komentar
POSNE GRILIJAŠ OBLANDE Slatkiš koji obožavaju sve generacije

POSNE GRILIJAŠ OBLANDE Slatkiš koji obožavaju sve generacije

18.03.2024. 14:40 14:51
NAPRAVITE LAŽNU BAKLAVU OČAS POSLA! Autor Deda Miletove kuhinje otkriva najbolji recept za brzi slatkiš

NAPRAVITE LAŽNU BAKLAVU OČAS POSLA! Autor Deda Miletove kuhinje otkriva najbolji recept za brzi slatkiš

10.03.2024. 16:00 12:17
Ko kaže da PALAČINKE NE MOGU BITI POSNE? Idealan doručak ili desert u dane posta

Ko kaže da PALAČINKE NE MOGU BITI POSNE? Idealan doručak ili desert u dane posta

18.03.2024. 16:46 16:55