POSNO MEDENO SRCE Pripremite jednostavno i brzo ovu neodoljivu poslasticu
21.03.2024.
15:14
15:25
Komentari (0)
Dok se vode polemike da li je čuveno „Medeno srce” posno ili ne, vi pripremite sami desert za sve ukućane
Sastojci:
- 3 čaše biljnog mleka
- 3 čaše brašna
- 1,5 čaša šećera
- 1 kesica sode bikarbone
- 1 kesica cimeta
- 3 kašike džema
- čokolada za kuvanje
Priprema:
- Pomešati ove sastojke i staviti u zagrejanu rernu da se na 200 stepeni ispeče patišpanj, oko pola sata ili malo duže, u zavisnosti od toga koliko vam je jaka rerna.
- Kad se ispeče, premazati sa 3 kašike džema po želji i otopljenom glazurom čokolade za kuvanje.
- Ostaviti da se ohladi, secite i sladite se!
Glossy.rs/ Dnevnik