Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ОВАКО СЕ ДИНСТА МЛЕВЕНО МЕСО: Ово сви радимо ПОГРЕШНО, А ЕВО У ЧЕМУ ЈЕ ТАЈНА

19.04.2024. 16:30 16:33
Пише:
Фото: Ilustracija Pixabay.com

Овако се правилно пржи млевено месо и свако јело направићете много укуснијим.

Од млевеног меса можете да правите надеве за пите, пуњене паприке, тиквице…, али такође можете да припремате и мусаку, фаширане, ћуфте…

Млевено месо не кошта пуно и може да се комбинује са скоро свим намирницама.

Најчешће се користити тако што се испржи, а српске домаћице обично праве једну грешку када га припремају.

Скоро свака домаћица прво пропржи сецкани црни лук, а када он омекша додаје млевено месо и наставља да пржи.

Сада је откривена и дуго чувана тајна зашто то није добро. Ако прво пропржите млевено месо, поре ће му се боље затворити и тако ће се смањити могућност да га препржите и да оно буде суво.

Такође, када се лук дода након пржења меса боље ће пустити ароме и побољшати укус млевеног меса.

(Крстарица / Еспресо / Супер жена)

Пише:
Пошаљите коментар
Ево како да ПОХУЈЕТЕ МЕСО А ДА НЕ СМРДИ ЦЕЛА КУЋА: Трик је једноставан А УСПУТ И МАЊЕ ГОЈИ

Ево како да ПОХУЈЕТЕ МЕСО А ДА НЕ СМРДИ ЦЕЛА КУЋА: Трик је једноставан А УСПУТ И МАЊЕ ГОЈИ

16.04.2024. 10:17 10:22
Једноставна ПИТА СА МЕСОМ коју МОРАТЕ ПРОБАТИ! Откривамо најукуснији рецепт, прави се ОЧАС ПОСЛА!

Једноставна ПИТА СА МЕСОМ коју МОРАТЕ ПРОБАТИ! Откривамо најукуснији рецепт, прави се ОЧАС ПОСЛА!

31.03.2024. 13:10 22:48