НАЈУКУСНИЈЕ ПОСНЕ ПРИНЦЕС КРОФНЕ Сочне, топе се у устима, а нимало не заостају за оригиналом
Ове принцес крофне су толико сочне и кремасте да би било најбоље одмах да припремите дуплу меру.
Доносимо вам рецепт и поступак израде овог преукусног колача.
Састојци:
За крофне
200 мл воде
100 мл уља
180 гр брашна
1/2 кесице прашка за пециво
4 банане
За фил
50 г пудинга од ваниле
250 мл сојиног млека
75 г маргарина
Припрема:
Воду сипајте у шерпу па оставите да прокључа. Додајте брашно, прашак за пециво и мешајте на рингли док се састојци не сједине. Смесу преспите у посуду, па додајте испасирану банану, и миксером сједините. Смесу формирајте у облик корпица-крофни па поређајте у плех обложен пек папиром. Пеците око 40 минута, у рерни загрејаној на 180 степени. Сојино млеко скувајте са пудингом од ваниле, па кад се прохлади, додајте маргарин. Припремљеним филом филујте принцес крофнице.
Dnеvnik/Trpеza.alo.rs