ФЕНОМЕНАЛАН РЕЦЕПТ ЗА ПИЛЕЋУ ПАШТЕТУ Подсећамо на бисер из бележнице легендарног глумца Ташка Начића
Царска паштета гурмана Ташка Начића! Својевремено привукла велику пажњу у рубрици ТВ Новости посвећеној кулинарству
Наш легендарни глумац Ташко Начић између осталог поред свог рада и улога које је одиграо, остао је упамћен и као велики гурман, што је често био случај и код многих серијских и телевизијских јунака које је играо, а по којима га памтимо.
Састојци: килограм белог пилећег или ћурећег меса, пет јаја, 150-200 г путера, главица црног лука, кашика сенфа, милерам, мајонез, першун, маслине, со, бибер, уље, кисели краставчићи по жељи
Припрема:
Месо очистити од костију и издинстати. Додати путер, исецкани лук, кашику сенфа, барена и уситњена јаја, посолити и побиберити, па све самлети у машини за млевење меса. Од масе формирати жељени облик, премазати мајонезом или милерамом, и на крају украсити першуном, маслинама или киселим краставцима.
СРБИЈА ДАНАС/ Жена
Царска паштета по рецепту Ташка Начића! Својевремено привукла велику пажњу рубрике посвећене кулинарству у ТВ Новости
Наш легендарни глумац Ташко Начић између осталог поред свог рада и улога које је одиграо, остао је упамћен и као велики гурман, што је често био случај и код многих серијских и телевизијских јунака које је играо, а по којима га памтимо.
Састојци: килограм белог пилећег или ћурећег меса, пет јаја, 150-200 г путера, главица црног лука, кашика сенфа, милерам, мајонез, першун, маслине, со, бибер, уље, кисели краставчићи по жељи
Припрема:
Месо очистити од костију и издинстати. Додати путер, исецкани лук, кашику сенфа, барена и уситњена јаја, посолити и побиберити, па све самлети у машини за млевење меса. Од масе формирати жељени облик, премазати мајонезом или милерамом, и на крају украсити першуном, маслинама или киселим краставцима.
СРБИЈА ДАНАС/ Жена