Ево зашто сви ОВУ НАМИРНИЦУ стављају ИСПОД СТАКЛЕНЕ ЧАШЕ: Трик који мења живот
Генијалан трик који ће вам олакшати свако прављење колача, торти.... па и обичног доручка
Сви знамо да маслац може бити тврд и тежак за коришћење ако га из фрижидера нисте извадили на време. Али постоји један трик за ову намириницу о којем мало ко зна, а који решава тај проблем брзо и ефикасно.
Уместо да чекате да маслац природно омекша на собној температури, једноставно га ставите на тањир и прекријте чашом одозго. Додајте мало топле воде у тањир како бисте убрзали процес. Оставите све да одстоји пет минута – маслац ће постати мекан и кремаст, идеалан за мазање или додавање у јела.
Ако желите још једноставнију опцију, можете насећи маслац на мање комаде и између два листа папира за печење их разваљати. Овај трик ће такође брзо омекшати маслац, чинећи га спремним за употребу у трен ока.
Krstarica.rs/ Дневник