Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

(UŽIVO) PARTIZAN I VOJVODINA ODIGRALI BEZ GOLOVA u derbiju sedmog kola Superlige Srbije

01.09.2024. 20:16 02:59
Piše:
Izvor: FK Vojvodina

Partizan i Vojvodina u Humskoj u derbiju sedmog kola Superlige Srbije odigrali su bez golova 0:0.

Kraj utakmice.

90 3. minut: Šansa za Vošu. Pokušao je Veličković iz drobre pozicije, ali Jovanović je sjajan na golu Partizana.

90 1. minut: Nova velika šansa za Severinu, ali je lopta otišla kraj gola.

90. minut: Igra se nadoknada od četiri minuta.

89. minut: Sada prilika za Partizan, šutirao je Ariaga, ali je odbranio Rosić.

87. minut: Prilika za Vošu, šutirao je Petrović, ali je odbranio Jovanović.

80. minut: Severina je ponovo imao idealnu šansu, ali je Rosić uspeo da odbrani.

77. minut:  Prilika za Vošu. Tek što je ušao Bamidele je imao priliku. Zaustavljen je u poslednji čas.

76. minut: Prilika za Partizan. Lukavo je Natho izveo prekid, poslao loptu na prvu stativu. Butean je reagovao ispred Nemanje Nikolića, umalo da postigne autogol. 

65. minut: 65. minut:  Kontra Vojvodine preko Barosa, lopta je došla na nekih 17 metaraa od gola Partizana. Loš udarac Savićevića iz trka, lopta odlazi visoko preko gola.

61. minut:  Tečna akcija Partizana, ali loš završetak. Đorđe Jovanović je probao iz daljine, ali neprecizno, šalje loptu preko gola.

59. minut: Opet preti Partizan. Sevrina je odlično utrčao pred gol, išao je završni pas pred gol, ali su odlično reagovali Seid Korać i Dragan Rosić.

58. minut: Šutirao je Seri, ali je lopta završila pored gola.

57. minut: Ponovo je pokušao Severina. Življe deluja Partizan sada. Severina je pokušao sa preko 20 metara, ali lopta ide pravo u ruke golmana Rosića.

53. minut: Prilika za Partizan, najbolja na meču. Na dodavanje Natha, odličnu šansu imao je Severina. Sa desne strane uputio je udarac, golman Rosić odbranio je udarac i loptu prosledio u korner.

52. minut: Vojvodina imala šansu preko Poletanovića, ali Jovanović je hrabro uleteo u šut i odbranio. Da je bio gol, ne bi važio, sudija je ipak podigao zastavicu. 

Počelo je drugo poluvreme.

Kraj prvog poluvremena.

45. minut: Igra se nadoknada od dva minuta.

43. minut: Solo akcija Serija, poveo je loptu sa nekih 30 metara, stigao do ivice kaznenog prostora i šutirao. Međutim, Jovanović opet brani odlično i samo zahvaljujući njemu gosti ne vode.

40. minut: Ponovo Radulović u glavnoj ulozi. Sa preko 20 metara okušao je sreću, međutim, golman Partizana nije se dao. Lopta je lagano završila u naručju Aleksandra Jovanovića.

36. minut: Pokušao je Radulović, ali je šutirao pravo u golmana Partizana Jovanovića.

29. minut: Pokušao je Savićević sa distance, sa nekih 23 metra. Nije bio precizan, lopta za nekih metar odlazi kraj desne stative gola Jovanovića.

20. minut: Konačno dobra akcija Partizana. Lopta je došla do Zahida u petercu, ali bio je okružen golmanom i dvojicom igrača, uspeli su da ga zaustave u poslednji čas.

15. minut: Promašaj Savićevića.  Dobra prilika za goste, na drugoj stativi bio je Vukan Savićević. Loša završnica, loptu šalje visoko preko gola.

14. minut:  Opet brani Jovanović. Pripretio je sada ozbiljno veličković, udarcem sa nekih 14 metara. Međutim, Jovanović se ispružio koliko je dug i zaustavio udarac.

13. minut:  Pokušao je Ibrahim Zubairu sa distance. Pokliznuo se u odsudni čas, traljavo je zahvatio loptu i golman Vojvodine Rosić nije imao težak posao.

9. minut: Šansa za Radulovića. Veliku šansu imala je Vojvodina, udarac Andrije Radulovića sjajno je zaustavio Aleksandar Jovanović.

5. minut: Bez šansi na početku meča. U početnih pet minuta bez većih dešavanja pred oba gola. Mario Jurčević i Njegoš Petrović su se žalili na povrede, ali sve je u redu.

Utakmica je počela.

Sastavi:

PARTIZAN: Aleksandar Jovanović – Filipović, Jurčević, Mujakić, Đurđević – Kovač, Zahid – Ariaga, Zubairu, Kalulu – Đorđe Jovanović.

VOJVODINA: Rosić – Butean, Korać, Crnomarković, Baros – Savićević, Petrović – Radulović, Poletanović, Seri – Veličković.

Vojvodina ima dosta kadrovskih problema pred ovaj duel. Krahirala je Vojvodina na početku sezone, a posle poraza od Napretka ostala bez trenera. Dosadašnji šef stručnog štaba Vojvodine Nemanja Krtolica, po odlasku Božidara Bandovića, vodi derbi sa Partizanom. Odlaskom Ivanovića u engleski Milvol, Vojvodina je praktično ostala bez klasičnog napadača u derbiju, s obzirom na to da je Aleksa Vukanović zbog povrede izvan stroja do proleća.

Doduše i Partizan u ovaj duel ulazi ranjen. Nakon još jedne neuspele evropske avanture sav fokus crno-belih se prebacuje na domaći šampionat. Prvi meč nakon evropskog kraha neće biti ni malo jednostavan za izabranike Aleksandra Stanojevića (koji zbog crvenog kartona ne vodi tim), jer im u goste dolazi Vojvodina koja takođe traži izlazak iz rezultatske krize. Biće ovo privi meč Partizana u koji ulaze bez dosadašnjeg kapitena Svetozara Markovića koji je pojačao Viktoriju iz Plzena, dok će traku na ovom susretu kao i ubudćnosti poneti golman Aleksandar Jovanović.

Izvor:
Dnevnik
Autor:
Pošaljite komentar
AMBICIJE NOVOG TRENERA VELIKE, ALI IZBOR IGRAČA SUŽEN Vošini bonus igrači Radulović i Veličković napadaju Partizan u derbiju

AMBICIJE NOVOG TRENERA VELIKE, ALI IZBOR IGRAČA SUŽEN Vošini bonus igrači Radulović i Veličković napadaju Partizan u derbiju

31.08.2024. 21:24 21:26
PARTIZAN U DERBIJU SEDMOG KOLA SUPERLIGE SRBIJE DOČEKUJE U NEDELJU VOJVODINU: Vošina prilika po meri za povratak

PARTIZAN U DERBIJU SEDMOG KOLA SUPERLIGE SRBIJE DOČEKUJE U NEDELJU VOJVODINU: Vošina prilika po meri za povratak

31.08.2024. 12:02 12:04