light rain
17°C
19.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0602
usd
105.2321
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

(УЖИВО) ПАРТИЗАН И ВОЈВОДИНА ОДИГРАЛИ БЕЗ ГОЛОВА у дербију седмог кола Суперлиге Србије

01.09.2024. 20:16 02:59
Пише:
Извор: ФК Војводина

Партизан и Војводина у Хумској у дербију седмог кола Суперлиге Србије одиграли су без голова 0:0.

Крај утакмице.

90+3. минут: Шанса за Вошу. Покушао је Величковић из дробре позиције, али Јовановић је сјајан на голу Партизана.

90+1. минут: Нова велика шанса за Северину, али је лопта отишла крај гола.

90. минут: Игра се надокнада од четири минута.

89. минут: Сада прилика за Партизан, шутирао је Ариага, али је одбранио Росић.

87. минут: Прилика за Вошу, шутирао је Петровић, али је одбранио Јовановић.

80. минут: Северина је поново имао идеалну шансу, али је Росић успео да одбрани.

77. минут:  Прилика за Вошу. Тек што је ушао Бамиделе је имао прилику. Заустављен је у последњи час.

76. минут: Прилика за Партизан. Лукаво је Натхо извео прекид, послао лопту на прву стативу. Бутеан је реаговао испред Немање Николића, умало да постигне аутогол. 

65. минут: 65. минут:  Контра Војводине преко Бароса, лопта је дошла на неких 17 метараа од гола Партизана. Лош ударац Савићевића из трка, лопта одлази високо преко гола.

61. минут:  Течна акција Партизана, али лош завршетак. Ђорђе Јовановић је пробао из даљине, али непрецизно, шаље лопту преко гола.

59. минут: Опет прети Партизан. Севрина је одлично утрчао пред гол, ишао је завршни пас пред гол, али су одлично реаговали Сеид Кораћ и Драган Росић.

58. минут: Шутирао је Сери, али је лопта завршила поред гола.

57. минут: Поново је покушао Северина. Живље делуја Партизан сада. Северина је покушао са преко 20 метара, али лопта иде право у руке голмана Росића.

53. минут: Прилика за Партизан, најбоља на мечу. На додавање Натха, одличну шансу имао је Северина. Са десне стране упутио је ударац, голман Росић одбранио је ударац и лопту проследио у корнер.

52. минут: Војводина имала шансу преко Полетановића, али Јовановић је храбро улетео у шут и одбранио. Да је био гол, не би важио, судија је ипак подигао заставицу. 

Почело је друго полувреме.

Крај првог полувремена.

45. минут: Игра се надокнада од два минута.

43. минут: Соло акција Серија, повео је лопту са неких 30 метара, стигао до ивице казненог простора и шутирао. Међутим, Јовановић опет брани одлично и само захваљујући њему гости не воде.

40. минут: Поново Радуловић у главној улози. Са преко 20 метара окушао је срећу, међутим, голман Партизана није се дао. Лопта је лагано завршила у наручју Александра Јовановића.

36. минут: Покушао је Радуловић, али је шутирао право у голмана Партизана Јовановића.

29. минут: Покушао је Савићевић са дистанце, са неких 23 метра. Није био прецизан, лопта за неких метар одлази крај десне стативе гола Јовановића.

20. минут: Коначно добра акција Партизана. Лопта је дошла до Захида у петерцу, али био је окружен голманом и двојицом играча, успели су да га зауставе у последњи час.

15. минут: Промашај Савићевића.  Добра прилика за госте, на другој стативи био је Вукан Савићевић. Лоша завршница, лопту шаље високо преко гола.

14. минут:  Опет брани Јовановић. Припретио је сада озбиљно величковић, ударцем са неких 14 метара. Међутим, Јовановић се испружио колико је дуг и зауставио ударац.

13. минут:  Покушао је Ибрахим Зубаиру са дистанце. Поклизнуо се у одсудни час, траљаво је захватио лопту и голман Војводине Росић није имао тежак посао.

9. минут: Шанса за Радуловића. Велику шансу имала је Војводина, ударац Андрије Радуловића сјајно је зауставио Александар Јовановић.

5. минут: Без шанси на почетку меча. У почетних пет минута без већих дешавања пред оба гола. Марио Јурчевић и Његош Петровић су се жалили на повреде, али све је у реду.

Утакмица је почела.

Састави:

ПАРТИЗАН: Александар Јовановић – Филиповић, Јурчевић, Мујакић, Ђурђевић – Ковач, Захид – Ариага, Зубаиру, Калулу – Ђорђе Јовановић.

ВОЈВОДИНА: Росић – Бутеан, Кораћ, Црномарковић, Барос – Савићевић, Петровић – Радуловић, Полетановић, Сери – Величковић.

Војводина има доста кадровских проблема пред овај дуел. Крахирала је Војводина на почетку сезоне, а после пораза од Напретка остала без тренера. Досадашњи шеф стручног штаба Војводине Немања Кртолица, по одласку Божидара Бандовића, води дерби са Партизаном. Одласком Ивановића у енглески Милвол, Војводина је практично остала без класичног нападача у дербију, с обзиром на то да је Алекса Вукановић због повреде изван строја до пролећа.

Додуше и Партизан у овај дуел улази рањен. Након још једне неуспеле европске авантуре сав фокус црно-белих се пребацује на домаћи шампионат. Први меч након европског краха неће бити ни мало једноставан за изабранике Александра Станојевића (који због црвеног картона не води тим), јер им у госте долази Војводина која такође тражи излазак из резултатске кризе. Биће ово приви меч Партизана у који улазе без досадашњег капитена Светозара Марковића који је појачао Викторију из Плзена, док ће траку на овом сусрету као и убудћности понети голман Александар Јовановић.

Извор:
Дневник
Аутор:
Пошаљите коментар
АМБИЦИЈЕ НОВОГ ТРЕНЕРА ВЕЛИКЕ, АЛИ ИЗБОР ИГРАЧА СУЖЕН Вошини бонус играчи Радуловић и Величковић нападају Партизан у дербију

АМБИЦИЈЕ НОВОГ ТРЕНЕРА ВЕЛИКЕ, АЛИ ИЗБОР ИГРАЧА СУЖЕН Вошини бонус играчи Радуловић и Величковић нападају Партизан у дербију

31.08.2024. 21:24 21:26
ПАРТИЗАН У ДЕРБИЈУ СЕДМОГ КОЛА СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ ДОЧЕКУЈЕ У НЕДЕЉУ ВОЈВОДИНУ: Вошина прилика по мери за повратак

ПАРТИЗАН У ДЕРБИЈУ СЕДМОГ КОЛА СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ ДОЧЕКУЈЕ У НЕДЕЉУ ВОЈВОДИНУ: Вошина прилика по мери за повратак

31.08.2024. 12:02 12:04