Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

MEĐUOPŠTINSKA LIGA SREM – ISTOK Lider se provukao u Šimanovcima

27.04.2022. 12:47 12:50
Piše:
Foto: pixabay.com

Hajduk (Š) - Srem (SM) 1:3 (0:1)

ŠIMANOVCI: Igralište Hajduka, gledalaca 100, sudija Stojković  (Dobrinci).Strelci: Savić u 62. za Hajduk, Mandić u 25, Đuran u 64. i Komazec u 86. minutu za Srem. Žuti kartoni: Savić, Vračević, Milovanović, Anđelko Radivojević predstavnik kluba (Hajduk), trener Budimirović, Maričić, Bosančić (Srem). 

HAJDUK: Uzelac, Tomić, Beraković, Vasiljević (Lalić), Petrović (Čavić), Nikolić, Savić (Vojkić), Vračević (Lemajić), Milutinović, Milovanović, Lučić.

SREM: Štampar, Pilipović, Maričić, Paunković, Komazec, Đuran, Nović, Bežanović, Turčinović (Ranković), Bajlović (Bursać), Mandić (Cvetinović). 

Lider se provukao u Šimanovcima. Kod rezultata 0:1, glavni sudija ne svira čist i očigledan penal za domaćine. Jednostavno može da se kaže da su gosti imali zaštitu.

D. Dragojević

Fruškogorac - Krušedol 2:1 (1:1)

KRČEDIN: Igralište Fruškogorca, gledalaca 100, sudija Lepak (Inđija). Strelci: Vidaković u 30. (iz penala) i 72. za Fruškogiorac, a Kulja u 19. minutu za Krušedol.

FRUŠKOGORAC: M. Vučić, Mesarović, Dimitrijević, Đorđevi, Trtica, Lang, Vidaković,  Filpović, Ljutovac, Krneta, Mrđa.  

KRUŠEDOL: Bagaš, Jelković, Karas, Krunić, M. Curković, Z. Klajić, Plećaš (Belanović), Radulović, Hornjak, Škrbić (Marčetić), Kulja. 

Domaćini su slavili posle dobre igre. Propustili su još nekoliko povoljnih šansi, a i gosti su imali svoje prilike.

S. Ranitović

Jedinstvo (P) - Graničar (O) 2:0 (1:0)

PLATIČEVO: Igralište Jedinstva, gledalaca 150, sudija Đirić (Inđija).Strelci: Vesić u 36. i Tomić u 47.  minutu.

JEDINSTVO: Gligorijević, Tomić, Popović, N. Šofauzer (Škara), Žakula, Stojanović (Matić), Vesić (Rankić), Bosiljkov, Nastić,  D. Šofauzer, Kostić.

GRANIČAR: Samaryić, S. Čavić, Kordolup, Mihajlo Petrović, nikolić, Naić, Devrnja, Aleksić, Miodrag Petrović (A. Petrović), Jovanović, Rašković, Lisulov.

Posle samo 36 minuta igre domaćini su vodili. U nastavku nadahnuti domaćini su lako izlazili na kraj sa gostujućom odbranom, ali je plod takve igre bio još samo gol Tomića.

M. Pantović

PSK Putinci - ČSK 2:3 (1:0)

PUTINCI: Igralište kraj Kudeljare, gledalaca više od 150, sudija Kanazir (Novi Banovci). Strelci: Stanković u 45. i Ranđelović u 61. za PSK Putince, a Dragičević u 50. i Jeremić u 73. i 84. minutu za ČSK. Žuti kartoni: (PSK Putinci), (ČSK).

PSK PUTINCI: Alimanović, L. Galijaš, Grković, Jovanović, Arežina, Stanković, Tanasković, Grubić, Kovačević, Ranđelović, Dereta.

ČSK: Tuveyić, Pejić, Popović (Dimić), D. Subotin, Radaković, Milosavljević, Arsić (Šponja), Jeremić (Terzić), Stamenković, Dragičević, Vuković. 

U dosta zanimljivoj utakmici, Čortanovčani su slavili posle ekstra gola Dragičevića. Pogodio je domaću mrežu iz skraćenog kornera. Jeremić je prvi gol postigao posle centaršuta. Pokupio je odbijenu loptu i poslao je u mrežu. Stanković je pogodio gostujuću mrežu iz slobodnog udarca s 20 metara, a Ranđelović iz šuta s 16 metara.        

A. Stančev 

Šumar - Mladost (B) 6:4 (5:1)

OGAR: Igralište Šumara, gledalaca 100, sudija Đurić (Inđija). Strelci: Mitrović u 5. i 76,  Draganić 16, Z. Miličević u 30, Vračević u 33. i Maksić u 38. za Šumar, Jokić u 44, Malbaša u 72, Đurđević u 79. (iz penala) i Marić u 80. i  minutu za Mladost.

ŠUMAR: Mladenović, Z. Miličević, Karaklajić, Maksić, Draganić, Jovanović, Mitrović, Petronijević, Vračević, Mlađenović, Lončar.

MLADOST: Milošević, Pešelj, Stjepanović, Dukić, Stojićević, Malbaša, Praljić (Košutić), Ćopić (Đurđević), Jokić, Krivošić, Krivošija.  

Igrači Mladosti su poraženi od favorita, ali su imali prilike da i bolje rezultatski prođu. Jednostavno, kasno su krenuli.

A. Dangić

Napredak (Ž) - Polet 5:1 (4:0)

ŽARKOVAC: Igralište Napretka, gledalaca 100, sudija Živanović (Karlovčić). Strelci: Damnjanović u 11, 42. i 52. i Anđić u 15. i 37. za Napredak, a Marković u 60. minutu (iz penala) za Polet. Žuti kartoni: Jovanović (Napredak), Marković, R. Kesić (Polet).   

NAPREDAK: Krnić, F. Knežević, Jovanović, Kozlina, Mijalović, Avramović ((Šarac), M. Knežević, Anđić, S. Božić, M. Savić, Damnjanović.

POLET: Radošević (Grković), Šašić, Radosavljević, Lukić (Milić), Šarović, Jović, R. Kesić, Lukač,  Marković, Đorđević, Vučković. 

Da su domaći strelci bili malo precizniji i ozbiljniji gosti bi doživeli i teži poraz. Damnjanović i Anđić si bili nerešiva enigma za gostujuću odbranu.

N. Krnić

Autor:
Pošaljite komentar