clear sky
7°C
23.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0531
usd
108.1722
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА СРЕМ – ИСТОК Лидер се провукао у Шимановцима

27.04.2022. 12:47 12:50
Пише:
Фото: pixabay.com

Хајдук (Ш) - Срем (СМ) 1:3 (0:1)

ШИМАНОВЦИ: Игралиште Хајдука, гледалаца 100, судија Стојковић  (Добринци).Стрелци: Савић у 62. за Хајдук, Мандић у 25, Ђуран у 64. и Комазец у 86. минуту за Срем. Жути картони: Савић, Врачевић, Миловановић, Анђелко Радивојевић представник клуба (Хајдук), тренер Будимировић, Маричић, Босанчић (Срем). 

ХАЈДУК: Узелац, Томић, Бераковић, Васиљевић (Лалић), Петровић (Чавић), Николић, Савић (Војкић), Врачевић (Лемајић), Милутиновић, Миловановић, Лучић.

СРЕМ: Штампар, Пилиповић, Маричић, Паунковић, Комазец, Ђуран, Новић, Бежановић, Турчиновић (Ранковић), Бајловић (Бурсаћ), Мандић (Цветиновић). 

Лидер се провукао у Шимановцима. Код резултата 0:1, главни судија не свира чист и очигледан пенал за домаћине. Једноставно може да се каже да су гости имали заштиту.

Д. Драгојевић

Фрушкогорац - Крушедол 2:1 (1:1)

КРЧЕДИН: Игралиште Фрушкогорца, гледалаца 100, судија Лепак (Инђија). Стрелци: Видаковић у 30. (из пенала) и 72. за Фрушкогиорац, а Куља у 19. минуту за Крушедол.

ФРУШКОГОРАЦ: М. Вучић, Месаровић, Димитријевић, Ђорђеви, Тртица, Ланг, Видаковић,  Филповић, Љутовац, Крнета, Мрђа.  

КРУШЕДОЛ: Багаш, Јелковић, Карас, Крунић, М. Цурковић, З. Клајић, Плећаш (Белановић), Радуловић, Хорњак, Шкрбић (Марчетић), Куља. 

Домаћини су славили после добре игре. Пропустили су још неколико повољних шанси, а и гости су имали своје прилике.

С. Ранитовић

Јединство (П) - Граничар (О) 2:0 (1:0)

ПЛАТИЧЕВО: Игралиште Јединства, гледалаца 150, судија Ђирић (Инђија).Стрелци: Весић у 36. и Томић у 47.  минуту.

ЈЕДИНСТВО: Глигоријевић, Томић, Поповић, Н. Шофаузер (Шкара), Жакула, Стојановић (Матић), Весић (Ранкић), Босиљков, Настић,  Д. Шофаузер, Костић.

ГРАНИЧАР: Samaryić, С. Чавић, Кордолуп, Михајло Петровић, николић, Наић, Деврња, Алексић, Миодраг Петровић (А. Петровић), Јовановић, Рашковић, Лисулов.

После само 36 минута игре домаћини су водили. У наставку надахнути домаћини су лако излазили на крај са гостујућом одбраном, али је плод такве игре био још само гол Томића.

М. Пантовић

ПСК Путинци - ЧСК 2:3 (1:0)

ПУТИНЦИ: Игралиште крај Кудељаре, гледалаца више од 150, судија Каназир (Нови Бановци). Стрелци: Станковић у 45. и Ранђеловић у 61. за ПСК Путинце, а Драгичевић у 50. и Јеремић у 73. и 84. минуту за ЧСК. Жути картони: (ПСК Путинци), (ЧСК).

ПСК ПУТИНЦИ: Алимановић, Л. Галијаш, Грковић, Јовановић, Арежина, Станковић, Танасковић, Грубић, Ковачевић, Ранђеловић, Дерета.

ЧСК: Tuvеyić, Пејић, Поповић (Димић), Д. Суботин, Радаковић, Милосављевић, Арсић (Шпоња), Јеремић (Терзић), Стаменковић, Драгичевић, Вуковић. 

У доста занимљивој утакмици, Чортановчани су славили после екстра гола Драгичевића. Погодио је домаћу мрежу из скраћеног корнера. Јеремић је први гол постигао после центаршута. Покупио је одбијену лопту и послао је у мрежу. Станковић је погодио гостујућу мрежу из слободног ударца с 20 метара, а Ранђеловић из шута с 16 метара.        

А. Станчев 

Шумар - Младост (Б) 6:4 (5:1)

ОГАР: Игралиште Шумара, гледалаца 100, судија Ђурић (Инђија). Стрелци: Митровић у 5. и 76,  Драганић 16, З. Миличевић у 30, Врачевић у 33. и Максић у 38. за Шумар, Јокић у 44, Малбаша у 72, Ђурђевић у 79. (из пенала) и Марић у 80. и  минуту за Младост.

ШУМАР: Младеновић, З. Миличевић, Караклајић, Максић, Драганић, Јовановић, Митровић, Петронијевић, Врачевић, Млађеновић, Лончар.

МЛАДОСТ: Милошевић, Пешељ, Стјепановић, Дукић, Стојићевић, Малбаша, Праљић (Кошутић), Ћопић (Ђурђевић), Јокић, Кривошић, Кривошија.  

Играчи Младости су поражени од фаворита, али су имали прилике да и боље резултатски прођу. Једноставно, касно су кренули.

А. Дангић

Напредак (Ж) - Полет 5:1 (4:0)

ЖАРКОВАЦ: Игралиште Напретка, гледалаца 100, судија Живановић (Карловчић). Стрелци: Дамњановић у 11, 42. и 52. и Анђић у 15. и 37. за Напредак, а Марковић у 60. минуту (из пенала) за Полет. Жути картони: Јовановић (Напредак), Марковић, Р. Кесић (Полет).   

НАПРЕДАК: Крнић, Ф. Кнежевић, Јовановић, Козлина, Мијаловић, Аврамовић ((Шарац), М. Кнежевић, Анђић, С. Божић, М. Савић, Дамњановић.

ПОЛЕТ: Радошевић (Грковић), Шашић, Радосављевић, Лукић (Милић), Шаровић, Јовић, Р. Кесић, Лукач,  Марковић, Ђорђевић, Вучковић. 

Да су домаћи стрелци били мало прецизнији и озбиљнији гости би доживели и тежи пораз. Дамњановић и Анђић си били нерешива енигма за гостујућу одбрану.

Н. Крнић

Аутор:
Пошаљите коментар