Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin
šnicla
Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smesa za pohovanje ne ispadne uvek onako kako ste želeli. Smesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.
Pošaljite komentar
ISKUSNI KUVARI UMESTO PREZLE KORISTE OVU NAMIRNICU ZA POHOVANJE Daje nenadmašiv ukus i mekoću
презле

ISKUSNI KUVARI UMESTO PREZLE KORISTE OVU NAMIRNICU ZA POHOVANJE Daje nenadmašiv ukus i mekoću

14.01.2025. 17:02 17:36
BAKIN BRZINSKI RECEPT ZA POHOVANE PAPRIKE Poludećete za njim, garantujemo
Ilustracija

BAKIN BRZINSKI RECEPT ZA POHOVANE PAPRIKE Poludećete za njim, garantujemo

18.10.2024. 15:40 15:54
UKUSAN OBROK OČAS POSLA KOJEM NEĆETE ODOLETI! Otkrivamo vam recept za pohovani rolat od mlevenog mesa

UKUSAN OBROK OČAS POSLA KOJEM NEĆETE ODOLETI! Otkrivamo vam recept za pohovani rolat od mlevenog mesa

03.03.2024. 13:20 15:05