Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnove očekuje LEPO POZNANSTVO, Lavovi idu na KRAĆI PUT, a evo koji znak UŽIVA U LJUBAVI

06.10.2024. 13:05 13:05
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 6. do 12. oktobra

OVAN: Na poslovnom segmentu života lepa dešavanja, svi koji se bave privatnim poslovima mogu očekivati uspeh i prosperitet, finansije su dobre. Na emotivnom segmentu divna dešavanja, kod nekih su moguća i sudbinska poznanstva. Dobro opažajte udvarače. Zauzeti, planiranje porodice i zajedničkog života je aspektovano, a kod pojedinih će doći do razmišljanja o promeni mesta boravka. Na zdravstvenom polju moguć je pad energije i blagi oprez od virusnih infekcija.

BIK: Na poslovnom segmentu života kod mnogih su moguće promene posla ili ponude za novi posao. Iskoristite priliku ako vam se ukaže jer rezultati mogu biti fantastični. Na emotivnom segmentu života mogući su susreti koji će vam zagolicati maštu i otvoriti neka nova pitanja. Ženski pripadnici znaka mogu započeti zanimljivu emotivnu vezu. Zauzeti, bolja komunikacija predstoji, ako je bilo problema u odnosu. Obratite pažnju na ishranu i svoju (ne)aktivnost.

BLIZANCI: Odlična nedelja za pregovore, dogovore i predstoji vam uspeh i bolje finansije. Muški pripadnici znaka mogli bi da se odvaže na nekom poslovnom projektu o kom već duže vreme razmišljaju. Pogodan je period za pozajmice i kredite. Na emotivnom segmentu života neko vam pokreće emocije, može to biti osoba koja vam se i ranije dopadala. Zauzeti, uživajte u lepim trenucima sa voljenom osobom. Dosta druženja i zabave. Moguće su povremene glavobolje. Više odmara i kvalitetnog sna.

RAK: Lepa nedelja kada je poslovno polje u pitanju, jedan prijatan glas može da vas iznenadi i donese benefite. Biće posla, radićete mnogo, ali bićete zadovoljni svojom finansijskom situacijom. Neka poznanstva kroz vreme mogu prerasti u kvalitetnu vezu, posebno ako je ta osoba koju upoznate rođena u znaku Škorpije. Zauzeti, uživajte u ljubavi, a ako i bude manjih nesuglasica, krajem nedelje situacija se drastično popravlja. Imate energije. Blagi oprez od lakših povreda.

LAV: Bitna nedelja je pred vama kada je poslovni segment života u pitanju. Predstoji vam napredovanje i zadovoljstvo, samo budite mudri i dobro kanališite svoje obaveze i držite se obećanja. Mogući su kraći putevi u vezi sa poslom, a onda će uslediti jedan pozitivan glas koji sve može okrenuti u vašu korist. Odličan period kada su emotivna dešavanja u pitanju, uživajte u lepim rečima i izlascima koji donose radost. Neko iz prošlosti vas želi. Moguća je napetost.

DEVICA: Veoma aktivna nedelja vam predstoji, ali je odlična za pokretanje poslova. Ono što će vam još ići u prilog je što su aspekti kod vas jako dobri, pa možete završiti mnoge stvari koje su vas opterećivale. Dobićete povoljan glas o nekoj nekretnini ili nekom većem finansijskom cilju. Na emotivnom polju pozitivna dešavanja. Neko sa kraćeg puta vas može prijatno iznenaditi i provešćete lepo vreme sa tom osobom. Zauzeti, bolji odnos sa voljenom osobom. Moguća je pojava hroničnih tegoba.

VAGA: Jako dobra nedelja koja mnogima donosi promene nabolje. Finansije se popravljaju krajem nedelje, osetićete olakšanje i trebalo bi da sve teče po planu. Ako se niste zaljubili do sada možete očekivati flertove, udvaranja i prijatne izlaske, ali nije period za ulazak u ozbiljne veze ukoliko ste slobodni. Zauzeti, kod vas je ove sedmice dosta stabilna situacija. Oprez u komunikaciji kod osoba koje su u dugim vezama. Moguće su virusne infekcije, kao i problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA: Odlična nedelja za posao. Biće finansija i zadovoljstva kom će doprineti pomoć starije ženske osobe rođene u znaku Vodolije ili Jarca. Početak nedelje može doneti nekima manje nesuglasice sa saradnicima ili očite znake ljubomore, ali ne dajte da vas to poremeti. Ubrzo se situacija popravlja. Na emotivnom segmentu života mogući su ulasci u avanture. Sam početak nedelje donosi pojačane strasti. Zauzeti, moguć ulazak u tajne veze. Kod pojedinih moguća je pojava alergija i upala.

STRELAC: Odlična nedelja za pregovore koji vam mogu doneti benefite kroz vreme. Sada je jako važno da prepoznate dobru priliku i krenete putem na koji vam ukazuje vaša intuicija koja je gotovo nepogrešiva. Finansije su kod vas dobre. Ako je bilo problema u ljubavnim odnosima, situacija se popravlja. Može doći do flertova kod mlađih pripadnika znaka. Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze. Zauzeti, moguće prolazno nezadovoljstvo u odnosu. Blagi oprez na digestivni trakt.

JARAC: Na samom početku nedelje može biti prisutna napetost i mogućnost nesuglasica i rasprava sa kolegama. Ubrzo se situacija popravlja, samo budite smireni i hladne glave učestvujte u raspravama. Na emotivnom segmentu života bez bitnih promena. Dosta izlazaka je aspektovano. Kod pojedinih moguće je lepo poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža. Zauzeti, promenljiva situacija u odnosu. Pokušajte da saznate šta partner krije. Mogući problemi sa varenjem i koštanim sistemom.

VODOLIJA: Odlična nedelja za sve koji posluju sa inostranstvom. Dobra je i za dodatne edukacije. Ostvarićete vaše ciljeve, a i novca će biti. Slobodni mogu ući u emotivnu vezu krajem nedelje, ali budite oprezni u odabiru. U ovom periodu sve će na neki način zavisiti od vas. Zauzeti, lepa dešavanja na samom početku nedelje su moguća. Manji sukobi, ljubomora i posesivnost kod onih u braku. Na zdravstvenom segmentu života blagi oprez na virusne infekcije i obratite pažnju na digestivni trakt.

RIBE: Sedmica pred vama donosi rasterećenje. Posao se pokreće, pa ni zadovoljstvo neće izostati. Mogući su pregovori sa inostranstvom ili novi planovi i nove saradnje. Mudro investirajte novac ili njime uopšteno raspolažite. Mnogi se mogu zaljubiti ili započeti lepu emotivnu priču. Zauzeti, ako je bilo problema u odnosu, situacija se popravlja i vaš odnos dobija jednu stabilnost od sredine nedelje. Obratite pažnju na krvni pritisak, kod pojedinih mogući problemi sa alergijama.


IG: @tvoja_natalna_karta

Izvor:
dnevnik.rs
Autor:
Pošaljite komentar