Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: RAKOVE će obradovati NEOČEKIVANI DODATNI PRIHODI, OVNOVIMA se sprema prava EMOTIVNA BURA, a ove znakove mogu zadesiti zdravstveni problemi

01.09.2024. 11:00 15:06
Piše:
Izvor: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 1. do 7. septembra

Ovan: Na poslovnom segmentu bez bitnih promena u ovoj nedelji. Nije vreme za nove početke, ali svakako zadovoljstvo kod vas na radnom mestu neće izostati. Dosta lepih i bitnih dešavanja kada je ljubav u pitanju. Možete da se opustite i uživate u emocijama koje dobijate. Krajem nedelje neko vam može pokrenuti pravu emotivnu buru, ali budite obazrivi i nemojte srljati u odnose. Kada je o zdravlju reč, vi se dobro osećate. Jedino na šta bi trebalo da obratite pažnju jesu hormoni.

Bik: Odličan period za vas. Naravno, kao što važi i za mnoge, tako se odnosi i na vas - ništa novo ne pokrećite. Ipak, u onome što ste otpočeli vama će sve nekako ići od ruke. Divan period na ljubavnom polju. Neko iz vašeg radnog okruženja očekuje vašu pažnju, pa opažajte šta se dešava u vašoj blizini i opustite se. Niko ne želi da vas povredi. Zauzeti, moguće manje tenzije u odnosu sa partnerom, ali vi budite ti koji ćete spustiti loptu. Blagi oprez na kardiovaskularni sistem.

Blizanci: Na poslovnom segmentu bez bitnih promena, posebno za ženske pripadnike znaka. Svi koji se bave privatnim poslom mogu očekivati neverovatan uspeh, kosmos zaista radi za vas. Na ljubavnom polju kraći putevi, naglašena druženja i otvara se mogućnost ulaska u lepu emotivnu vezu. Kod zauzetih će doći do nekih turbulencija, ali poslušajte šta partner ima da kaže i nemojte biti svojeglavi. Prijatelji mogu tražiti vašu pomoć, pa budite obazrivi, nisu svi iskreni. Više odmora i sna.

Rak: Moguće su značajne promene i dodatni prihod koji apsolutno ne očekujete. Ipak nemojte se razbacivati novcem i trošiti ga, jako je važno da do prve polovine septembra budete racionalni. Dobar period za vas kada je ljubavni segment života u pitanju. Dosta novih poznanstava vam predstoji, ali nije period za ulazak u nove emotivne veze, jer možete biti razočarani. Zauzeti, magičan period je ove nedelje pred vama. Moguće su promene raspoloženja, kao i pojačana nervoza.

Lav: Ako je bilo blokada i zastoja sada se poslovnom polje pokreće. Finansije su kod vas konačno dobre i bićete zadovoljni tokom dešavanja. Ne verujte previše novim saradnicima, jer moguće su lažne ili polovično tačne vesti. Na ljubavnom segmentu dolazi divan period. Nova poznanstva kod nekih vremenom mogu postati veoma bitna. Vreme je da se opustite ako ste slobodni. Zauzeti, možete planirati lepo putovanje, generalno kod vas vlada harmonija. Mogući problemi sa bolom u predelu leđa.

Devica: Dolazi vaš period po pitanju karijere i posla generalno. Međutim, kada je reč o prvoj nedelji septembra, zablistaćete na mnogim poljima. Novca će biti, pa nećete morati ni u čemu da oskudevate. Moguće su manje nesuglasice sa kolegama. Na ljubavnom segmentu bez većih promena. Mada u jednom izlasku neki mogu upoznati zanimljivu osobu. Budite strpljivi i gradite taj odnos polako. Zauzeti, možda čujete glas o preljubi. Blagi oprez na zdravlje kod osoba sa hroničnim tegobama.

Vaga: Odličan period za vas na poslovnom segmentu. Finansije se oporavljaju i bićete zadovoljni svojim radom i postignutim rezultatima. Ipak ne dajte sebi za pravo da se opuštate, od septembra morate opet da se zauzmete. Na ljubavnom segmentu mnogi mogu doživeti prijatna iznenađenja. Ako ste slobodni situacija se može promeniti, te ćete se zaljubiti. Zauzeti mogućnost ulaska u tajne veze. Razmislite da li vam je potrebno, partner može osetiti vašu odsutnost. Bez većih zdravstvenih tegoba.

Škorpija: Moguće su prijatne promene i dogovori sa saradnicima o predstojećim projektima. Držite se svojih stavova, ali ne slepo Poslušajte i tuđe predloge i budite saradljiviji. Finansije su kod vas dobre. Na ljubavnom polju kod nekih su moguća prolazna nezadovoljstva. Slobodni bi trebalo da dobro razmisle šta žele od jednog odnosa i da odu ukoliko to druga strana ne pruža. Ne tražite opravdanja. Zauzeti, vi ne brinite i uživajte sa voljenom osobom. Blagi oprez na krvni pritisak.

Strelac: Na poslovnom segmentu bez bitnih promena. Pokušajte da pronađete gde je dosad bilo problema u poslovanju i radite na tome temeljno. Ne brinite finansija će biti i bićete zadovoljni svojim prihodima. Jedan prijatan glas može da vas obraduje. Na polju ljubavi nova poznanstva, ali i ulazak u emotivnu vezu kod nekih. Zauzeti, ako je bilo nezadovoljstva situacija se popravlja. Imajte sluha za partnerove želje. Mogući su prolazni problemi i bolovi u gornjim ekstremitetima.

Jarac: Ostvarićete svoje planove i stići do željenog cilja. Poslovno polje ide uzlaznom putanjom i to vas raduje i stimuliše na svim poljima. Finansije se popravljaju, ako je bilo manjih problema kod pojedinih pripadnika znaka. Neki mogu dobiti ponudi za nov posao, ali ipak sačekajte još samo malo za samu realizaciju. Bez bitnih promena na ljubavnom planu. Ako ste zaljubljeni, opustite se i uživajte u društvu voljene osobe. Blagi oprez, mogući su povremeni bolovi u predelu kičme.

Vodolija: U ovoj nedelji dosta pozitivnih dešavanja na vašem radnom mestu. Zračite harizmom i svojom marljivošću ćete „zaraziti” i druge. Možete dobiti zanimljivu ponudu, kao i nagradu za vaš rad. Od polovine nedelje veoma uzbudljiva ljubavna dešavanja. Neko može dobiti glas od bivše ljubavi, nemojte da vas to poremeti. Ostanite stabilni i dobro promislite o narednim koracima. Zauzeti, poradite na boljoj komunikaciji i poverenju sa partnerom. Mogući problemi sa očnim pritiskom.

Ribe: Pokreće se posao i prvi rezultati su na pomolu. Svi koji se bave javnim poslom ili ortačkim poslovima imaće uspeha. Moguć je veliki priliv novca, iskoristite ga pametno. Oprezno sa pozajmicama i ulascima u kredite. Na emotivnom polju su mogući sudbinski susreti, ali i pojačane strasti. Slobodni se neće kontrolisati, a ni libiti da sede na dve stolice. Budite mudri! Zauzeti, pojačana ljubomora kod nekih će biti prisutna. Više se krećite i hranite se zdravije.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar
NEDELJNI HOROSKOP: Rakovima sledi dobra energija i BOLJE FINANSIJE, bikovi bi trebalo DA SE KLONE PROMENA, a ovaj znak očekuju LEPI SUSRETI I POJAČANE STRASTI

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovima sledi dobra energija i BOLJE FINANSIJE, bikovi bi trebalo DA SE KLONE PROMENA, a ovaj znak očekuju LEPI SUSRETI I POJAČANE STRASTI

25.08.2024. 11:00 14:45
NEDELJNI HOROSKOP: Strelčevi prave PLANOVE ZA BUDUĆNOST, Device u ljubavi BLISTAJU, a  evo koji znak će doživeti PRIJATNO IZNENAĐENJE

NEDELJNI HOROSKOP: Strelčevi prave PLANOVE ZA BUDUĆNOST, Device u ljubavi BLISTAJU, a  evo koji znak će doživeti PRIJATNO IZNENAĐENJE

18.08.2024. 11:00 13:49
NEDELJNI HOROSKOP: Vagama se javlja NEKO IZ PROŠLOSTI, Lavovi prikočite sa TROŠKOVIMA, a evo koji znak će planirati da PROŠIRI PORODICU

NEDELJNI HOROSKOP: Vagama se javlja NEKO IZ PROŠLOSTI, Lavovi prikočite sa TROŠKOVIMA, a evo koji znak će planirati da PROŠIRI PORODICU

11.08.2024. 11:00 11:45