Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin
Stručnjaci koji su sproveli studiju navode da bi usmeravanje na češće korišćenje ribe, u ovom slučajnu haringe i sardina, u ishrani ljudi na globalnom nivou, moglo da spreči pola miliona do 750.000 smrtnih slučajeva od bolesti povezanih sa lošom ishranom do 2050. godine.
Pošaljite komentar
KAKO DA PRŽENA RIBA NE UPIJE NI KAP ULJA, A DA OSTANE SOČNA? Uz ovaj sastojak biće i hrskavija i ukusnija

KAKO DA PRŽENA RIBA NE UPIJE NI KAP ULJA, A DA OSTANE SOČNA? Uz ovaj sastojak biće i hrskavija i ukusnija

10.04.2024. 14:05 14:11
Recept dana: Namaz od sardina

Recept dana: Namaz od sardina

23.08.2018. 19:10 19:15