Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Srpska sarma prešla 7.609 kilometara od Beograda do Vašingtona

24.12.2020. 09:33 09:34
Piše:
Foto: Youtube Printscreen

BEOGRAD: Restoran Ambar, prvi moderni, internacionalni lanac restorana balkanske kuhinje, od nedavno je dostupan i preko KarGo Batlera i to na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu, pa je tako srpska sarma prešla 7.609 kilometara od Beograda do Vašingtona, saopštio je KarGo.

Ambar kombinuje tradiciju i njeno nasleđe s modernim dodacima, a od sada će i korisnici KarGo Batlera kod kuće moći da dobiju parče ovog jedinstvenog pristupa balkanskoj kuhinji.

Uz to, korisnici Banka Intesa kartica dobiće i 50 odsto popusta na ceo meni.

Navodi se da je beogradski Ambar pokrenut nakon ogromnog uspeha brenda u Vašingtonu i predstavlja savršeno odredište i za turiste i za lokalce.

Ambar je najponosniji na činjenicu da su svi sastojci koji uđu u kuhinju najkvalitetniji na tržištu - od mesa, preko svežeg povrća, začina, žitarica, sokova, pa sve do žestina.

Restorani Ambar su zaista postigli ''koncept bez granica'' na dva kontinenta, uzimajući najbolje iz SAD i s Balkana. Naša kuhinja osvojila je srca i apetite američke javnosti, a srpska sarma je prešla 7.609 kilometara od Beograda do Vašingtona, kaže direktor KarGo Tećnologies Vuk Guberinić.

On je rekao i da je Ambar na taj način kao međunarodni brend pomogao da se donekle izmeni višedecenijski nepovoljan prizvuk Balkana. "Zato smo posebno ponosni što smo postali partneri sa ovim pravim kulturnim ambasadorima, naveo je Guberinić.

Ambar na Kapitol hilu je prvi moderni, internacionalni restoran balkanske kuhinje osnovan u Vašingtonu 2013. godine.

Vrlo brzo je osvojio srca američke javnosti i podigao međunarodnu potražnju za modernom i prefinjenom balkanskom kuhinjom.

Proglašen je i za restoran broj 1 na Trip Advvajzeru u celom Vašingtonu i to mesto zadržava više od godinu dana.

Pored toga, dobio je vrhunski pečat preporuke od Mišelinovog vodiča, koji je ovaj restoran predstavio kao "mesto koje treba da posetite s velikim apetitom".

Piše:
Pošaljite komentar