Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Recept dana: Čips od tikvica s parmezanom

02.10.2018. 18:01 18:08
Piše:
Foto: Youtube Printscreen

Osim što je brzo gotov i ne zahtjeva puno muke i sastojaka, nije ni kaloričan…

Sastojci:

- 2 tikvice srednje veličine,

- 3 jajeta,

- 130 g prezle,

- 50 g parmezana,

- maslinovo ulje

- so i biber po ukusu

Priprema:

1. Iseckati tikvice na tanke kolutiće.

2. Jaja umutiti, a sa strane pomešati prezlu, parmezan, so i biber.

3. Staviti malo maslinovog ulja na dno većeg tiganja i zagrejati ga potom na srednje jakoj vatri.

4. Tikvice staviti u jaja, pa potom u mešavinu prezle i parmezana.

5. Peći dok ne dobiju zlatno smeđu boju s obe strane.

6. Posuti s još parmezana.

Piše:
Pošaljite komentar
Recept dana: Slatko od smokava

Recept dana: Slatko od smokava

28.09.2018. 13:41 13:50
Recept dana: Čorba od sira

Recept dana: Čorba od sira

26.09.2018. 08:34 08:36